Останнім часом в росЗМІ все частіше обговорюють тему здоров'я популярної актриси Анастасії Заворотнюк. Відомо що вже більше 3 років зірка серіалу "Моя прекрасна няня" бореться з онкологічним захворюванням.

Спекуляції на цю тему не припиняються і в мережі раз у раз з'являються заголовки про те, що стан артистки погіршився і почалися незворотні зміни в її організмі. Що стосується родичів Анастасії Заворотнюк, то вони коментарів на цю тему не дають.

А також часто звертаються до цікавих шанувальників і журналістів з проханням не турбувати їх сім'ю в цей непростий період життя. Старша дочка актриси веде сторінку в соціальній мережі instagram і періодично отримують питання про здоров'я її іменитої матері. Дівчина багато подорожує і їй частенько "прилітають" звинувачення в тому, що радіє життю коли її близька людина знаходиться на межі смерті.

Періодично у своєму мікроблозі Анна Заворотнюк просить хейтерів залишити їх у спокої і не вірити всьому, що говорять у ЗМІ. А що стосується відносин з матір'ю на тлі нинішнього стану речей, то вона відповіла: "Дратують будь-які коментарі стосовно хвороби мами і того, що я продовжую жити, радіти і подорожувати. Це те, чого хотіла моя мама... щоб я була щасливою".

Крім того, нещодавно на інтернет просторах з'явилися нібито фото Анастасії Заворотнюк. На кадрах опублікованих радянськими хронікерами, був зображений чоловік зірок-фігурист Петро Чернишов.

У поруч з ним в авто сиділа жінка, яку "експерти" прийняли за зірку серіалу "Моя прекрасна няня". Трохи пізніше Анна Заворотнюк прокоментувала те, що знімки її хворої матері були "злиті" в мережу і зізналася, що щиро обурена людському нахабству.

Популярні новини зараз

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Як у старих фільмах: готуємо справжні полтавські галушки з м'ясом та грибами. Рецепт

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Агата Муценіеце розповіла про те, як живе після розлучення.

Також наш портал розповів про те, що відома українська модель потрапила в автомобільну аварію.

Нагадуємо, що Анна Седокова продемонструвала публіці, як розважається на задньому сидінні авто.