Знаменитого актора і виконавця Вахтанга Кікабідзе не можна назвати активним користувачем соцмереж. За аккаунтом 83-річного артиста стежать трохи більше 15 тисяч фоловерів, які активно реагують на будь-яку його публікацію.

Новий пост зірки не став винятком і викликав численні відгуки фанатів. Вахтанг Кікабідзе розмістив знімок, на якому позував під час авіаполету.

На думку інтернет користувачів, на дев'ятому десятку років, артист виглядає чудово. І відзначили, що Він Свій образ він доповнив традиційним головним убором – кепкою.

Коментарі від гостей сторінки не змусили себе чекати:

До слова, через пандемію коронавірусу Вахтанг Кікабідзе, як і більшість зірок, припинив активну гастрольну діяльність. В одній з бесід з журналістами росЗМІ, він зазначив, що культура дуже страждає від підступної епідемії і артисти несуть великі матеріальні втрати.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Вахтанг Кікабідзе з творчою командою серіалу Свати. Фото: Instagram

Відомо, що Вахтанг Кікабідзе в останні роки був зайнятий написанням сценарію, але про подробиці майбутнього проекту розповідати не поспішає, оскільки не впевнений, що його вдасться втілити в життя. "Я ось зараз закінчив писати один сценарій. Але поки цей коронавірус не піде, нічого не можу сказати" - зазначив він.

Що стосується кінокар'єри, то Вахтанг Кікабідзе також знявся в сьомому сезоні знаменитого серіалу "Свати". Частково зйомки проекту проходили в Грузії:

Вахтанг Кікабідзе з творчою командою серіалу Свати. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядав актор Станіслав Боклан.

Також наш портал розповів про те, що актриса Ольга Сумська поділилася секретом стрункості і фігури.

Нагадуємо, що у Мережу потрапили кадри "бійки" Андрія Малахова і знаменитого стиліста через яскраву шубу.