Однак розлучення зовсім не зіпсував дружні взаємини між колишнім подружжям. Адже крім загального бізнесу, у них є і син, а також Потап виховував доньку Ірини Горової від першого шлюбу.

Серед шанувальників Олексія Потапенка є такі, які не дуже сильно люблять Настю Каменських, вважаючи, що саме вона зруйнувала попередній шлюб музиканта. У той же час вони звеличують Ірину Горову, вважаючи, що вона була кращою партією для музиканта. Так чи інакше, але всі в цьому трикутнику щасливі, і продовжують працювати разом, і навіть дружити.

У Горової є своя фанбаза, представники якої дуже часто вихваляють свою улюбленицю, роблять компліменти. На одному з новорічних знімків продюсера, який вона опублікувала на своїй сторінці в мережі Instagram, Ірина Горова приміряла шикарне чорне плаття в підлогу з високим розрізом, від чого фанати просто вибухнули неймовірною кількістю компліментів.

Шанувальники також відзначили неймовірно затишний інтер'єр будинку знаменитості, підкреслив вишуканий смак його господині.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що співак Олексій Завгородній показав у своєму мікроблозі дівчину, що вкрала його серце після розлучення з дружиною.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової затьмарила матір на офіційному заході.

Також портал Hyser інформував, що Леся Нікітюк оригінальним способом вигуляла свого Рафіка.