Однак популярність Маші Полякової теж росте з неймовірною швидкістю. І дівчина намагається домогтися успіху самостійно, не користуючись славою знаменитої матері. Чого тільки вартий музичний колектив Маші Полякової, про існування якого «Королева ночі» і не знала, поки її не запросили на прем'єру.

Але ось зрідка дочка все-так і не проти скупатися в променях слави Олі Полякової. Так дівчина супроводжувала зірку на прем'єру музичного шоу "Голос країни".

Фотозвіт Маша Полякова опублікувала на своїй особистій сторінці в мережі Instagram. Для виходу на червону доріжку дівчина одягла яскраво-червоний брючний костюм з паєтками, і натягнула чорну краватку в якості аксесуара.

Шанувальники вкотре відзначили неймовірну подібністю Олі Полякової з дочкою. Багато хто також усипали зірок компліментами і милими коментарями.

Популярні новини зараз

У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що телеведуча Леся Нікітюк похвалилася витівками зі своїм улюбленим шотландцем.

Нагадуємо, що актриса Олена Кравець розсекретила косметологічні процедури, які дозволяють їй залишатися молодою і красивою.

Також портал Hyser інформував, що відома українська актриса вперше розповіла про перенесену складну операцію на аорті.