Французький актор Гаспар Ульєль був надією французького кінематографа. Ніхто собі й уявити не міг, що простий відпочинок на гірськолижному курорті стане фатальним у житті молодого артиста. Поїхав на відпочинок, а відправився в вічність.

Подробиці про страшний інцидент повідомляє Апостроф.

Гаспару Ульєлю було всього 37 років. Актор став відомий широкому колу глядачів через свою участь в картинах "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран", "Довгі заручини", "Це всього лише кінець світу" (за який актор удостоївся премії "Сезар", а сам фільм отримав Гран-прі Каннського кінофестивалю в 2016 році). Також Ульєль встиг засвітиться в серіалі від Marvel під назвою «Місячний лицар».

Здавалося б, як могло обірватися життя такого молодого, чарівного і потенційно успішного актора? Всьому виною безглузда випадковість. Під час спуску на лижах на курорті Ла-Розьєр в Савойї Гаспар Ульєль сильно травмувався. Нещасний випадок стався під час зіткнення з іншим лижником. Аварія сталася на перетині двох "синіх" трас середньої складності, які не вважаються небезпечними серед досвідчених лижників. До слова, який стан другого лижника і чи постраждав він взагалі – не повідомляється.

В результаті аварії, яка трапилася 18 січня, Гаспара Ульєля було доставлено за допомогою вертольота санітарної авіації в лікарню міста Гренобль з діагнозом «перелом шиї». Однак на жаль, але лікарям не вдалося врятувати актора. У нього залишилися дружина Гаеллі П'єтрі і 6-річний син.

Популярні новини зараз

Щоб не обдурили на ринку: як перевірити сир на натуральність

Ресторанна насолода: рецепт курячого філе, запеченого з сиром та шпинатом

Такого ви точно не куштували: рецепт молодої капусти, запеченої з вершками та вином

Дуже серйозна сума: українцям розповіли, як отримати 10 тисяч соцдопомог.

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як мало не стала вдовою.

Нагадуємо, що телеведучий Ігор Кондратюк перерахував зрадників у лавах українських знаменитостей, які готові за першим покликом проміняти Україну на Росію.

Також портал Hyser інформував, що Алла Пугачова показала свіжі фото.