Зірка російського балету і одна з найбільш одіозних представниць сучасного шоу-бізнесу Анастасія Волочкова ніжиться під мальдівським сонцем з новим залицяльником. Не так давно артистка представила публіці чергового бойфренда, з яким, до слова, познайомилася на передачі «Давай одружимося» Лариси Гузєєвої.

Звуть його Сергій Кузнєцов, і він ставний чоловік з геніальним почуттям гумору. Принаймні, саме так про нього відгукується нібито закохана Анастасія Волочкова. Незважаючи на те, що танцівниця з головою поринула в море любові, радувати шанувальників новими постами в соціальній мережі Instagram вона не забуває.

Так, знаменитість опублікувала спільне фото з новим обранцем і супроводила його довгим емоційним текстом. При цьому Анастасія Волочкова запевнила хейтерів, що у них з Сергієм все добре і разом вони невимовно щасливі. "Він за мною, як гора і міць💪 Так здорово, що Наша зустріч відбулася!" - зізналася артистка.

Що стосується особистості коханого балерини, то в мережі ходять чутки, що Сергій Кузнєцов зовсім не житель Підмосков'я, а родом з Мелітополя (Запорізька область). Про це пише портал ria-m.tv.

У коментарях до публіцистів Анастасії Волочкової традиційно влаштовують словесні змагання ті, хто фанатіє від артистки і ті, кого обурює її поведінка:

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина Євгена Петросяна розповіла про те, як пережила сильні знущання.

Також наш портал розповів про те, що відомий актор запропонував випустити Михайла Єфремова з в'язниці.

Нагадуємо, що Ольга Бузова здивувала шанувальників дивною поведінкою на публіці і продемонструвала себе в стані афекту.