Популярна українська співачка Надя Дорофєєва у 2021 році змогла реалізувати багато свої цілей та мрій. Артистка випустила сольний альбом, відбулася велика кількість концертів з її участю, а також вона переосмислила багато речей.

Вже на початку 2022-го артистка вирішила побалувати своїх підписників новими фотографіями, на яких постала в напівоголеному вигляді. Дорофєєва одягла картату сорочку, яка пов'язала під грудьми і чорні трусики. У такому відео вона вирішила зробити зробити кілька селфі перед дзеркалом, демонструючи бездоганну фігуру.

"Фото зроблено 31 грудня. Така у мене була фігура до кілограма салату з крабових паличок, бутиків з сиром і часником, олів'є, курки з картоплею, ну і солодкого", - зізналася Дорофєєва.

Надя Дорофєєва, фото: instagram.com.nadyadorofeeva

У подібному вбранні До-до вже розміщувала сторіс 29 грудня. Вона розповіла, хто допомагає тримати форму і назвала ім'я свого фітнес-тренера і дієтолога.

Популярні новини зараз

Чим потрібно обробити редис, щоб її не погризли шкідники: поради досвідчених городників

Користуйтеся моментом: рецепт ранньої тушкованої капусти з шинкою та сметаною

Не залишиться жодного розлучення: як помити вікна за допомогою чотирьох перевірених способів

Ціни вас точно здивують: в Україні почав різко дорожчати найпопулярніший фрукт

Показати ще

Ніну Радзієвську знають багато зірок. За порадами до того, як прийти до ідеальної фігури, до неї зверталися такі зірки, як Наталія Могилевська, Олена Кравець і навіть Євген Кошовий.

Крім підведення підсумків, співачка вирішила поділитися зі своїми підписниками однією неприємною історією, яка сталася на її концерті. Дорофєєва розповіла, що прямо на сцені у неї загорілося волосся. Це сталося в квітні минулого року. Крім волосся також постраждало її обличчя.

Надя Дорофєєва, фото: instagram.com.nadyadorofeeva

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва в ангельському костюмі показала, що у неї під сукню.

Також Hyser повідомляв, що опухла Надя Дорофєєва показала, чим харчується о другій годині ночі.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва показала, що таке "кекс".