Крім іншого, Квіткова і Добринін чи не єдиний вдалий приклад, який виправдовує саме існування розважального телепроекту «Холостяк». Дивлячись на їхню сім'ю, на народження їхнього сина, українці розуміють, що шоу – це не вигадка сценаристів, а реальний проект, на якому можна зустріти своє справжнє кохання.

Зовсім недавно Квіткова в соціальній мережі Instagram зізналася, що зробила собі пластичну операцію з усунення проблем з носом. Спочатку, шанувальники були налякані зовнішнім виглядом дівчини, особливо якщо враховувати наближення новорічних свят і не розуміння необхідності лягати під ніж напередодні Нового року. Однак Квіткова пояснила, навіщо і для чого їй знадобилося терміново прийняти рішення з приводу хірургічного втручання.

І ось практично відразу після цього, Квіткова опублікувала соковитий знімок в нижній білизні. Зрозуміло, на новому фото немає і сліду втручання в обличчя зірки, очевидно, що фотозйомка відбувалася задовго до операції. Тим не менш, фото викликало фурор в мережі і натякнуло фанатам на можливий новорічний образ Квіткової.

Шанувальники знаменитості не упустили можливості прокоментувати вдалий знімок.

Популярні новини зараз

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Хитрість наших бабусь: що зробити, щоби до сковорідки нічого не прилипало

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що Софія Ротару публічно привітала сина з річницею весілля.

Нагадуємо, що Тіна Кароль показала соковиті фото в незвичайній сукні.

Також, дочка Ольги Сумської змінила імідж.