Одна з найяскравіших ведучих українського ТБ Леся Нікітюк опублікувала на сторінці свого мікроблогу фото у блискучому вбранні. Артистка розповіла про те, що в передноворічний час вона задалася метою допомогти тим, хто мріє про розвиток власної справи.

Знаменита блондинка пояснила, що вона сама собі придумала цю традицію і не має наміру від неї відступати. За словами Лесі Нікітюк, в поле її зору потрапляють ті, у кого є сторінка в соціальній мережі Instagram і хто, власне, підписаний на неї.

Вона зазначила, що не з чуток знає про те, як складно розвивати власну справу і заявила, що готова допомогти талановитим стартаперам і підприємцям. Своє послання вона доповнила знімками в розкішній вечірній сукні з високим розрізом.

У коментарях до посту шанувальники оцінили привабливість Лесі Нікітюк та її ідеальні форми:

Не секрет, що шоувумен називають однією з найбільш "справжніх" в сучасному шоубізнесі. Артистка відверто розповідає про те, що відбувається в її зоряному житті і часто демонструє оригінальне почуття гумору. І навіть влаштовує "хвилинки самозамилування", виставляючи напоказ свої спокусливі довгі ноги:

Популярні новини зараз

ЗМІ: у власника скандального telegram-каналу «Джокер» здирника Романа Кравця є роман із Сабіною Мусіною, співзасновницею салону краси G. Bar

Коли хочеться їсти, а часу на приготування немає: рецепт швидких млинців по-фінськи, які робляться в духовці

Взимку це стане вашою улюбленою закускою: рецепт маринованого салату з огірків "Ніжинський"

Як приготувати справжню вишневу наливку. Ніжна і розслаблююча. Старовинний рецепт

Показати ще

А ось на тему особистого життя знаменитість не поширюється, а тому фанати з нетерпінням чекають, коли ж вона представить публіці свого бойфренда. Аудиторія переконана, що він у неї є, але ось його особистість поки не розгадана. А сама Леся Нікітюк на подібні питання фоловерів не відповідає.

Раніше "Hyser" писав про те, що заплакана Дружина Віктора Павлика розповіла про сварку з чоловіком.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова вийшла на публіку в дивному корсеті і викликала подив соцмереж.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва спантеличила шанувальників змінами в зовнішності.