Наталія Смирнова, Микола Сліченко, Юрій Петров, Анатолій Рудаков, а тепер і Олена Наумкіна. Всі вони були воістину талановитими артистами, ось тільки більш нічого не зіграють, залишившись лише в пам'яті глядача.

Так, стало відомо, що 16 грудня пішла з життя талановита радянська актриса театру, кіно і телебачення, яка багато років віддала знаменитому МХАТу імені Горького, Олена Наумкіна. Жінці було 73 роки.

Про смерть артистки повідомив режисер Андрій Моргунов на порталі "КІНО-театр.ру", залишивши коротку ремарку" світла пам'ять", пишуть росЗМІ.

Причини смерті і місце поховання знаменитості поки не повідомляються.

Шанувальники творчості Наумкіної були засмучені цими новинами. Вони висловили свої слова співчуття і згадали, що ця тендітна жінка " не загубилася у фільмі "Сумки інкасатора" серед Томкуса, Буркова, Баніоніса і Фатєєвої. Більш того, за словами шанувальника, "і сьогодні серед величезного потоку жінок-юристів, які заполонили екран, образ, створений Оленою Наумкіною, залишається на висоті і мало хто до нього дотягується".

Популярні новини зараз

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Депутат Пушкаренко розповів, що після «виборів» президента РФ легітимність путіна сумнівна

Показати ще

Відомо, що Олена Олексіївна Наумкіна народилася 24 травня 1948 року. Більшу частину свого часу жінка віддала театру.

Так, після закінчення Вищого театрального училища імені Щукіна в 1971 році, її прийняли в МХАТ імені Горького, а потім, після розпаду трупи, артистка до 2007 року служила в театрі, що зберіг свою історичну назву, під керівництвом Тетяни Дороніної.

Що ж стосується кіно, то талановита актриса дебютувала в 1969 році, ще будучи студенткою, - їй дісталася головна роль в картині динари Асанової "Рудольфіо".

Широкому глядачеві наумкіна також відома за кіноальманахом "цей фантастичний світ", а також таким стрічкам, як " іронія долі, або з легким паром!", "Повернення Будулая", "Будинок біля кільцевої дороги", "очікування", де вона грала як епізодичні ролі, так і головні.

Раніше Hyser писав, що днями в Москві попрощалися з режисером фільму "Асса" Сергієм Соловйовим", який помер на 78-му році життя через проблеми з серцем.

Нагадавши, у мережі повідомили про те, що помер дуже відомий російський актор.