Ось уже більше 10 років Костянтин Хабенський крім того, що знімався в кіно і грав у виставах, займається справою, що стала для нього справжньою життєвою необхідністю. Ще б пак, в 2008 році від раку головного мозку померла 33-річна дружина артиста, Анастасія Смирнова. Так, Костянтин залишився вдівцем з однорічним сином на руках і в пам'ять про дружину він став допомагати дітям з цією ж проблемою.

І ось стало відомо про втрату людини, яка теж перейнялася цією справою і віддала благодійному Фонду Костянтина Хабенського 9 років свого життя.

Йдеться про праву руку Костянтина Хабенського, директора його благодійного фонду і просто близьку людину, Олену Машкову.

Фонд Хабенського опублікував новину про втрату директора на своєму сайті. Там повідомляється, що Олена Машкова покинула цей світ в 44 роки після тривалої хвороби в ніч на 9-е грудня, через 13 років після трагічного відходу дружини артиста Анастасії.

"Фонд продовжить свою роботу, справу, якій Олена присвятила останні 9 років свого життя. Саме завдяки їй Фонд став таким-великим, масштабним проектом – якому довіряють і поважають",-написано в прес-релізі повідомлення.

Пізніше стало відомо, що Олена Машкова відчувала наближення своєї смерті. Саме тому вона попросила брата і трьох подруг бути поруч В останні хвилини, які провела в хоспісі. Про це журналістам розповіла її подруга і колега, керівник Фонду "творення" Олена Смирнова.

Популярні новини зараз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Перше кохання Насті Каменских: чому пара не склалась і ДТП, в якій загинула ціла родина

Її навіть не потрібно варити: рецепт швидкої та апетитної аджики на зиму без болгарського перцю

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

ДО РЕЧІ, свою недугу Олена тримала в таємниці. Стійко переносила хіміотерапії та крапельниці, процедури в онкологічних центрах. Але хвороба виявилася безжальною і як колись у випадку з Анастасією Хабенської, перемогти рак не вдалося і цій жінці.

Відзначимо, що Фонд Костянтина Хабенського створений в 2008 році. Він допомагає дітям з онкологічними та іншими важкими захворюваннями.

За час існування фонду, адресна допомога була надана майже 3 000 пацієнтам. Близько 8 500 осіб змогли брати участь у програмах реабілітації. У Москві і Санкт-Петербурзі 10 медустанов отримали сучасне обладнання.

Раніше Hyser писав, як живуть зірки легендарної кінотрилогії" Назад в майбутнє " через більше 35 років після прим'єри фільму.

Нагадуємо, що музичний виконавець Юра Шатунов вперше відкрив завісу свого особистого життя і розповів про дітей.

Також наш портал повідомляв, що дочка Євгена Кошового стрімко вривається в український шоу-бізнес.