Валерій Гаркалін, потім Олександр Градський, Володимир Наумов - За останніх два тижні росіяни вже звикли втрачати своїх кумирів. А 3 грудня нещастя постукало в будинок Івана Урганта, адже його бабуся, актриса-красуня з неймовірним блиском в очах покинула цей світ на 93-му році життя. Вчора, 8 грудня, її тіло знайшло останній притулок на кладовищі в Комарові.

Так, напередодні в Олександринському театрі Петербурга відбулася громадянська панахида за однією з найвідоміших і улюблених актрис Росії, пишуть росЗМІ.

Незважаючи на те, що в останні роки життя Ніна Миколаївна Ургант вела відокремлений спосіб життя, спілкуючись тільки з членами сім'ї, яких дуже любила, попрощатися з актрисою прийшли десятки артистів, а також шанувальники таланту зірки кіно і театру. Правда, чи то через морозну погоду, чи то через коронавірусних обмежень, багато людей не було.

Серед колег, які прийшли проводити Ніну Ургант в останню путь був і 91-річний Іван Краско, який переніс нещодавно мікроінсульт, а також Михайло Боярський, співак Олександр Розенбаум і актор Борис Смолкін.

Труну з тілом актриси рідні поставили на сцені театру, в якому вона прослужила більше 30 років. Прийшли попрощатися з Ніною Ургант був показаний фільм про її життя.

Звичайно ж в залі були присутні і рідні актриси: син Андрій і сім'я онука Івана включаючи дітей. Ось тільки журналісти відзначили той факт, що на офіційній церемонії прощання з Ніною Ургант її син Андрій сидів окремо від Івана Урганта.

Популярні новини зараз

Не гайте часу: що потрібно обов'язково зробити, якщо вкусив кліщ

На Великдень ви всіх здивуєте цією смакотою: рецепт яєць, фаршированих крабовими паличками

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем

Показати ще

Як виявилося, так було "наказано" адміністрацією губернатора і ніяких сварок або образ в сім'ї немає.

"Так було наказано розпорядником, який називається адміністрація губернатора. Мене попросили сісти з губернатором. А Ваня сів туди, куди його посадили. Ніякого злого наміру в цьому не було", – зазначив Андрій Ургант, відповідаючи на нескромне запитання журналістів, додавши що Іван на прощанні був не один, а з дружиною і вельми логічно, що він сів поруч з нею.

"Це не означає, що у нас сім'я розділилася на два непримиренні табори. У нас все добре", - додав Андрій Ургант.

Відзначимо, що в 2022 році Ніні Ургант повинні були вручити нагороду "Легенда сцени", проте тепер замість актриси пам'ятний знак отримають її рідні.

Нагадаємо, що з життя пішов легендарний Олександр Градський.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили про те, що помер дуже відомий російський актор.