Коли телеведуча Ксенія Собчак взяла участь у новій інсталяції від бренду Prada, мода видала не останній писк, а болісний крик. Так вирішили гості її мікроблогу, розглядаючи образ зірки.

Дружина скандального російського театрального режисера Костянтина Богомолова розмістила фото на тлі аптечної вітрини. Для ефектності картинки вона позувала в елегантному чорному брючному костюмі і в дуже оригінальному головному уборі.

Те, чим Ксенія Собчак покрила свою біляву шевелюру фанати порівняли з ажурним чепчиком або навіть з нижньою білизною і почали активно жартувати на тему її образу. Кажуть, що про смаки не сперечаються, але судячи з коментарів під публікацією зірки – з будь-якого правила, є винятки.

"Це вже клоунада, а не стиль. Це просто виглядає смішно", "Коли не встигла помити голову😅", "Ксенія, Іноді мені здається, ви зовсім не дивитеся в дзеркало .... Що за безглузда штука на голові ?🤦♀️🤦♀️🤦♀️", "Ліфак і шапка з одного комплекту? 😄 ", "Ці труси на голові дуже крінж 👏" - так оцінили look знаменитості шанувальники.

Втім, Ксенії Собчак не звикати до критики з боку хейтерів. Наприклад, нещодавно вона відпочивала за кордоном і виставила фото в купальнику. І все б нічого, але уважних фоловерів збентежило те, що її рука виглядала злегка розмитою і зірку викрили в Фотошопі. Тоді їй порекомендували бути акуратніше при обробці своїх знімків, щоб не потрапляти в подібні конфузи. Втім, знаменитість не реагує на випади на свою адресу і незворушно продовжує дивувати публіку провокаційними витівками.

Раніше "Hyser" писав про те, що Сергій Лазарєв ледь не залишив Леру Кудрявцеву без волосся прямо на сцені.

Популярні новини зараз

Що потрібно додати в ґрунт, щоб помідори виросли солодкими та м'ясистими: розкриваємо секрет

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Результат вас точно здивує: навіщо наші бабусі кидали пігулку аспірину в унітаз

Не випробовуйте долю: яку молитву читають перед випіканням паски

Показати ще

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін засмутив шанувальників зовнішнім виглядом і викликав бурхливу реакцію в мережі.

Нагадуємо, що співачка Ірина Дубцова засмутила фанатів публікацією про померлого батька і показала архівне фото.