У неділю, 28 листопада, шоу-бізнесове співтовариство сколихнула новина про смерть легендарного виконавця Олександра Градського. Він пішов з життя у віці 72 років.

До цього в ЗМІ повідомлялося про те, що артист був госпіталізований в одну з Московську клініку з підозрою на інсульт і був поміщений в реанімацію. У вересні артист перехворів коронавірус і його різке погіршення здоров'я пов'язують з наслідками перенесеної інфекції.

Його шанувальники і колеги по цеху висловили співчуття з приводу смерті метра российсского року. В тому числі, Примадонна Алла Пугачова не стала стримувати сумних емоцій: "Як молоді ми були, як вірили в себе.Прощай Олександр.Поки жива буду пам'ятати тебе.🙏🙏🙏".

Також пости-співчуття з'явилися на сторінках Максима Галкіна, Поліни Гагаріної, Любові Успенської, Діми Білана, Григорія Лепса:

Творчий шлях Олександра Градського почався, коли йому виповнилося 13 років, коли написав він написав свій перший вірш. В юності він із захватом слухав Елвіса Преслі і Луї Армстронга і робив він це в умовах культу радянської естради. Платівки закордонних виконавців Олександру Градському привозив дядько, який був учасником ансамблю народного танцю в Сполучених Штатах Америки. Його легендарна композиція "Який прекрасний цей світ" з'явилася в 1970 році, коли він виступав з колективом "Скоморохи".

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі розповіли про те, хто із зірок серіалу "Єралаш" рано пішов з життя.

Популярні новини зараз

Допоможе звичайний лимон: як треба варити яйця, щоб вони не луснули та не тріснули

Цього року черешня здивує вас урожаєм: як правильно її підгодувати, щоб гілки ломилися від ягід

Поминальні дні на цвинтарях: названо важливі дати, які потрібно записати або запам'ятати

Не викликайте лиха у свій будинок: названі дні, коли не можна ходити на цвинтарі

Показати ще

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, як перетворюється на Бориса Моїсеєва.

Нагадуємо, що Лариса Доліна поскаржилася на те, що її не пускають на кладовище.