Спортивне минуле не дає Христині Асмус спокій. Принаймні, так вирішили шанувальники, після перегляду її нового поста в соціальній мережі Instagram. Зірка похвалилася розтяжною і не забула показати, в яких стосунках перебуває з рідною сестрою Кариною.

До слова, обидві сестри-майстри зі спортивної гімнастики. Але якщо Христина Асмус пов'язала своє життя з кіно і театром, то її сестра віддала перевагу трохи інший шлях – вона каскадер. Іноді вона виконує небезпечні трюки на екрані замість своєї сестри.

А в новому відео, опублікованому в акаунті екс-дружини Гаріка Харламова вона продемонструвала, наскільки сильно прислухається до сестри і її порад:

За кілька днів до цього Христина Асмус постила миле Селфі з сестрою і цікавилася у фоловерів, чи дійсно вони стали схожі, після того, як Карина змінила імідж і перефарбувалася в блондинку.

Втім, коли Христина Асмус вирішила поділитися фото з сестрою, яке було зроблено під час зйомок одного кінопроекту, шанувальники розкритикували її. За что? За те, що виставила сестру в невигідному світлі...

"І ось вона вже вдруге мій дублер! 🎬 Перший раз у фільмі " Чемпіони: швидше. Високий. Сильніше", де я зіграла дворазову олімпійську чемпіонку Світлану Хоркіну ⚡ ️ (я теж професійно займалася гімнастикою, але не всі трюки у фільмі виконувала сама). І ось зараз у фільмі "Булки" 🍿 " -пояснила тоді Асмус-старша.

Популярні новини зараз

Доведеться переходити на сухарі: кому з українців на 50% уріжуть пенсії

Баклажани будуть як на підбір: що потрібно додати до лунки, щоб отримати казковий урожай "синеньких"

Прийде віддати всю зарплату: як хочуть підвищити штрафи за порушення правил військового обліку

Паспорт, водійські посвідчення і не тільки: які консульські послуги закрили для українців за кордоном

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Надія Бабкіна показала архівні фото, зроблені задовго до пластичних операцій.

Також наш портал розповів про те, що зірка серіалу" Інтерни " здивував публіку зарослим зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова засвітила нового "залицяльника" і викликала подив соцмереж.