Деяких яскравих зірок "Єралаша" вже більше немає в живих.

Так, актриса Віра Іванко, яка з'явилася в декількох випусках тележурналу, загинула в 2013 році на залізничному переїзді в свої 20 років. Однак це не єдина смерть, яку довелось пережити фанатам "Єралашу".


Олексій Фомкін, який знявся в багатьох кінокартинах, крім короткометражок "Єралашу", теж помер. Відомо, що він задихнувся димом на пожежі, в якій Фомкін став єдиною жертвою, а іншим присутнім на святкування Дня армії гостям вдалося врятуватися. Трагедія з ним сталася в ніч з 23 на 24 лютого 1996 року.


Миколи Румянцев, який теж знімався в "Єралаші", помер в 2019 році. Його можна побачити не тільки в гумористичних короткометражок, а й у фільмах. Правда після армії з акторською кар'єрою довелося попрощатися.

Помер Микола в листопаді 2018-го у віці 54 років.


Антон Наркевич, який був помітний в деяких епізодах "Єралашу", помер 5 грудня 2016 року через хворобу серця. У нього була діагностована гостра серцева недостатність.


Максим Пучков, незважаючи на зйомки в "Єралаші" і багатьох інших фільмах, бачив себе кінооператором, як і його батько. Однак з дитинства у нього були проблеми зі здоров'ям, а восени 1998 року до застарілого діабету Максима додався туберкульоз, і врешті-решт організм його не впорався.


Раніше "Hyser" писав про те, що не стало зірки фільмів "Афганський злам","Повернення Будулая" і "Зимова вишня".

Також наш портал повідомляв, що не стало зірки серіалу "Моя прекрасна няня".

Нагадуємо, що не стало зірки фільмів" Адмірал"," Левіафан "і"Нічний дозор".
Популярні новини зараз

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Як правильно згадувати близьких на Великдень: обов'язково зробіть це, щоб рідні вас почули

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще