Вчені з Норвегії нещодавно довели, що у трулоголіків, частіше ніж у інших, пустують нерви, їх переслідують Лякаючі думки, а ще вони постійно миють руки. 72-річний наставник телешоу "Голос" Олександр Градський практично щодня бере участь у багатогодинних зйомках різних телевізійних проектів. І ось результат.

Так, стало відомо, що 26 листопада Олександру Борисовичу терміново потрібна була екстрена медична допомога. За інформацією росЗМІ, знаменитого російського композитора доставили в одну з московських лікарень з підозрою на інсульт після того, як йому стало погано вдома і він втратив свідомість.

"Він був без свідомості", - пояснив співрозмовник, знайомий з ситуацією і додав, що медики оцінюють стан Градського як важкий.

Син музиканта Олександра Градського вже відповів на питання про те, що трапилося.

"Не можу коментувати. Не можу і не хочу, вибачте", — відповів Данило Градський на запитання журналістів.

А все почалося ще кілька днів тому, коли прославлений співак і беззмінний наставник телешоу "Голос" відчув себе погано. Ось тільки лікаря він вирішив не викликати, аргументуючи це небажанням турбувати медиків по дрібницях.

Популярні новини зараз

Що потрібно додати в ґрунт, щоб помідори виросли солодкими та м'ясистими: розкриваємо секрет

Забирають прямо з машини: автомобілістів попередили про "дорожню мобілізацію" на трасах

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще
Зазначимо, що це вже четвертий раз за одну осінь, коли Виконавцю змушені надавати екстрену медичну допомогу. Вся справа в тому, що у чоловіка є серйозні проблеми з тиском і періодично воно падає до 80/60. При такому стані потрібно багато і продуктивно відпочивати, а також уникати стресів. Ось тільки Градський без роботи своє життя не уявляє.
Зазвичай він скаржиться на сильне запаморочення і загальне нездужання.

В один зі знімальних днів на "Голосі", а саме 23 листопада, колеги навіть відзначили, що наставнику музичного шоу різко стало погано-у Олександра Борисовича з'явилися проблеми з диханням. При цьому посиніли губи і з'явився нездоровий рум'янець на блідому обличчі. Музиканту кілька разів викликали лікарів.

"Градський виглядав так, як ніби ось-ось знепритомніє. Спочатку здавалося, що він відчуває нездужання через втому, але після другого дуету він майже не піднімав голову з руки, на яку намагався спертися",-розповіли журналістам глядачі шоу.

Раніше "Hyser" писав про те, що пішов з життя легендарний голлівудський актор, який зіграв у серіалі"Коломбо".

Також наш портал розповів про те, що не стало знаменитого українського артиста.

Нагадуємо, що померла зірка диско 70-х років, пісні якої досі крутять на дискотеках.