Відома артистка української естради Оля Полякова проводить свою відпустку з сім'єю відпочиває на Мальдівських островах, звідки публікує фотографії та історії свого дозвілля.

Зірка не тільки насолоджується жарким сонцем, але і активно робить різні знімки і відеозаписи для TikTok. Співачка разом зі старшою дочкою записала нове відео, на якому обидві одягнені в купальники. Першою під активну музику починає рухатися зоряна мати, демонструючи свої форми. В цей час Маша просто стоїть, спершись об стовп. В кінці танцю Марія приєднується до своєї матері і починає активно трясти п'ятою точкою.

Молодша дочка співачки Софія також бере участь у створенні шедеврів. Буквально кілька днів назад Полякова опублікувала чотири знімки, на яких позує в капелюсі і коричневому купальнику. Шанувальники зірки відзначили, що у Аліси талант створювати шедеври, адже фото вийшли незрівнянні.

"У Аліси талант!Так круто підібрані ракурс і світло!Оля, Богиня!🌊 🌞 🧚 ♀ ️ ", "Секс на ножищах🔥 🔥 🔥"," ну все, йду на пенсію😅❤️", " а що, навіть не однієї родимки немає?😂фотошоп конкретний", " Красотищаааа 😍🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "всі фото прекрасні! 🔥 🔥 🔥 Фотографу респект і поважуха!!! 👏 👏 👏 ", "Відчувається фотошоп в зоні черевних м'язів", - пишуть друзі і фоловери Олі. Причому частина передплатників зазначила, що прес зроблений за допомогою фотошопу.

Популярні новини зараз

Як без проблем позбутися слимаків на городі: секрет, про який ви точно не знали

Путін на це не очікував: ударів по Росії буде набагато більше, що відомо

Вудка гнутиметься від улову: на що треба ловити коропа, щоб він клював як божевільний

Такої смакоти ви точно не куштували: рецепт простих бутербродів з буряковою намазкою та яйцем

Показати ще

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова розповіла, як Могилевська кадрила її чоловіка.

Також Hyser повідомляв, що спливли подробиці відпочинку Собчак і Нагієва.

Нагадаємо, що У мережі показали, на чому їздить Кароль, Білик і Полякова.