В середині 90-х Сергій Сосєдов прославився каверзними питаннями на адресу зірок, що задаються в рамках шоу "акули пера". А з роками за ним закріпився статус запеклого критика, який не боїться навіть Аллу Пугачову. При цьому він не просто критикує знаменитостей, але іноді навіть опускається до образ. У випадку з Ротару це не вдалося і ось чому.

Багато хто впевнений, що без піару в сьогоднішньому жорстокому світі кар'єри не зробиш, але, схоже, до Софії Ротару це правило не відноситься. Її багато років люблять не за імідж, а за талант і чекають з нетерпінням в будь-якому куточку колишнього СРСР.

Ось тільки зараз Софія Михайлівна концертну діяльність в Росії істотно скоротила, так як йде збройний конфлікт на сході України. Тому співачка активно виступає в інших країнах, а в мережі на цьому грунті поширюються чутки про її нібито поганий стан здоров'я.

Так, днями про самопочуття співачки висловився і 53-річний музичний критик Сергій Сосєдов, який останні кілька років перекинувся в табір відвертих українофобів. Він, зокрема, заявив, що кар'єра зірки завершена, оскільки її здоров'я зносилося і артистка має серйозні проблеми з серцем.

Руслан Євдокименко, єдиний син Софії Ротару, відреагував на колючі слова музичного критика Сергія Сосєдова про здоров'я мами, назвавши його "міллю". Також Євдокименко запевнив, що його зіркова мама прекрасно себе почуває, і подякував шанувальникам за занепокоєння.

"А хто такий сусідів? Смішно. Сосєдов-міль", - відрізав Руслан у розмові з журналістами.

Популярні новини зараз

Ви збиратимете часник відрами: що потрібно розкидати по грядці для багатого врожаю

Поминальні дні на цвинтарях: названо важливі дати, які потрібно записати або запам'ятати

Поштову скриньку відкриватимемо зі сльозами: якими платіжками здивують кожного українця

Секрет польських господарок: для чого в холодильник потрібно обов'язково покласти цукор

Показати ще

Відзначимо, що тему здоров'я Софії Ротару Сосєдов піднімає досить часто. Він не раз говорив, що Ротару підірвала своє здоров'я, коли виступала на відкритих майданчиках.

"Вона давала по три концерти в день в якихось колгоспах з жахливою апаратурою, звичайно, живцем. Настав момент, коли вона вже не змогла давати живі концерти", — не раз говорив він.

Раніше Hyser писав про те, що хейтери розкритикували зовнішність Софії Ротару, яка помітно набрала у вазі.

Також Hyser повідомляв, що Софія Ротару опублікувала невдале фото конкурентки по сцені.

Нагадаємо, що Софія Ротару налякала шанувальників дивною поведінкою.