48 — річна популярна співачка Наташа Корольова - "русалка" російської естради, відверті фото, вбрання та особисте життя якої часто обговорюють в мережі Інтернет. Але ж якби свого часу не знайомство з Ігорем Ніколаєвим, то в Росії її могли б і не знати.

Наташа Корольова активно веде свою особисту сторінку в Instagram. Там практично відсутній офіціоз, зате багато модних образів, важливих дат, сцен сімейного відпочинку, побуту, прогулянок, особистих подій, від дня народження до річниці весілля.

7 листопада артистка опублікувала архівний чорно-білий знімок, на якому зображена юна і серйозна Наташа Поривай, і розповіла про свою особисту дату, яку вона святкує в цей день.

Як виявилося, саме 7 листопада поїзд Київ-Москва перемістив юну 16-річну Наталію в Нове життя.

"Я пам'ятаю, як все це було, горіли мої очі, як в голову мені замарила Листопадова Москва! 7 листопада 1989 року поїзд Київ – Москва привіз мене до Москви. Блін, 32 роки тому, як мить! Тому для мене 7 листопада-моя особиста знакова дата! - віддалася співачка спогадам.

Шанувальники у своїй більшості відзначили, що співачка практично не змінилася з тих пір, а хтось навіть побачив схожість з Проскуряковою.

Популярні новини зараз

Ви закохаєтеся у такий сніданок: рецепт ситних бутербродів на сковороді з ковбасою та яйцем

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Смакота, від якої не відмовишся: рецепт відкритих листкових пиріжків з курячим філе, сиром та солоними огірками

Показати ще

"Здорово! Так, роки Біжать! Наташа, ви супер, так що все добре! Ми всі згадуємо минуле! Нехай справжнє буде не гірше!", "Символ юності моєї", " Наташа, ви завжди відмінно виглядаєте. Мало змінилися, хоча з 1989 року можна було помітно постаріти, але ви-молодець!", "Красива Завзята. Чарівний. Талантище. ❤️", "Радуйте і далі свої творчістю", " взагалі не змінилася!"- написали віддані шанувальники.

Наталя, правда, не стала уточнювати, що популярність їй принесло знайомство з Ігорем Ніколаєвим, який восени 1989 року шукав підходящу для себе дівчину для спільного запису. Вибір припав саме на Наташу завдяки Марті Могилевській. Саме вона переконала колишнього аранжувальника Алли Пугачової і співака Ніколаєва, що Наташа Поривай це саме те, що йому потрібно.

І правда, незабаром після знайомства в репертуарі співачки з'явився один з головних хітів Корольової – "жовті тюльпани". Саме ця пісня вивела дівчину у фінал головного музичного конкурсу країни- " Пісні року. Після цього Популярність Наташі Корольової почала буквально зашкалювати, її стадіони і концертні майданчики були переповнені, а шанувальники оберемками несли улюбленій артистці жовті тюльпани.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що єдиний син Наташі Корольової був помічений в сатанізмі.

Нагадуємо, що у Мережу злили відьомські фото співачки Наташі Корольової.

Також портал Hyser інформував, що музична виконавиця Наташа Корольова показала пікантні фото.