Скандальний російський актор Стас Садальський відверто розповів про те, як ставиться до колеги по акторському цеху і зірки гумористичного серіалу «Свати» Тетяни Кравченко.

Разом з нею вони грають у виставі «Цвях сезону», в якому вона виконує роль його колишньої дружини – жінки втомленою від зрад і без сорому розповідає про це на ток-шоу.

На думку Стаса Садальського, в його оточенні немає людей, яких би він зневажав, а тому поруч знаходяться тільки надійні і приємні супутники на творчому шляху. До Тетяни Кравченко він ставиться з особливим трепетом і вважає її неймовірно талановитою і доброю. "Кравченко дуже пряма людина без подвійного дна...» - написав він нещодавно у своєму мікроблозі.

А в одній їх нових публікацій в Instagram актор зізнався, що подивився документальний проект про свою театральну подругу і дуже здивувався тому, наскільки непростим було її життя. "Хороша вона, тільки нещаслива. Каже-мене все життя все били. І в дитинстві, і потім " - зазначив він.

У цій програмі вона також розповіла про те, що не давала здачі кривдникам не тому, що не могла, а тому що боялася завдати занадто сильного удару і випадково вбити.

"Ще сьогодні після репетиції-вона мені вона каже, Це останній в моєму житті з тобою спектакль»цвях сезону"... Таня ... Танечка ми ... як мені здається (плачу про себе) обидва ще... молоді і красиві!"- з сумом констатував Стас Садальський.

Популярні новини зараз

Візьміть звичайний лавровий лист: що потрібно зробити, щоб залучити гроші та удачу

Будьте дуже обережні: автомобілістів попередили про неприємності на трасах

Вже не лише Польща: ще одна країна готова видати Україні чоловіків, які підлягають мобілізації

Картопля виросте дрібною і буде вся в дірочках: які помилки ви припускаєте при посадці

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова здивувала шанувальників дивною пляжною фотосесією.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова позувала в нижній білизні і викликала шквал захоплених емоцій.

Нагадуємо, що Гарік Харламов похвалився ефектним перетворенням і показав, як "перетворився" на жінку.