Знаменита російська телеведуча Анфіса Чехова розчулила шанувальників спільним фото з сином Соломоном. Зірка пояснила, що вирішила поділитися сімейною ідилією, оскільки останнім часом наповнювала мікроблог зовсім іншими знімками.

"Давненько нас не було в стрічці всіх разом! Ставте лайк, якщо хочете, щоб сімейних фото було більше в моєму Instagram😉»- звернулася вона до фоловерів. Кадр був зроблений під час прогулянки Анфіси Чехової зі спадкоємцем і з їх улюбленим домашнім вихованцем – французьким бульдогом на прізвисько картопля.

Для променаду по московським паркам знаменитість одяглася в теплий об'ємний костюм блакитного кольору, а поверх нього одягла куртку.

У коментарях до публікації телезірки Шанувальники не скупилися на компліменти і похвалу і відзначили, що дійсно хочуть спостерігати не тільки за її професійно-творчими досягненнями, а й за особистим життям. Також деяким здалося, що артистка надто сильно схудла і втратила свою головну "жіночу гордість".

До слова, те, що відбувається на любовному фронті Анфіси Чехової залишається для фанатів таємницею, оскільки вона не повідомляє вільно її серце. Після розлучення з актором Гурамом Баблішвілі (батьком Соломона), знаменитість вважає за краще не ділитися розповідями про особисте.

До речі, причиною розпаду зоряного сімейства стали зради з боку чоловіка, про які він публічно заявив в Програм Лери Кудрявцевої «Секрет на мільйон». Після розставання він зуміли зберегти дружні відносини, щоб їх спільна дитина не відчував дефіциту батьківської уваги.

Популярні новини зараз

Їх розхоплюватимуть прямо зі сковорідки: рецепт котлет із курячих сердець та картоплі

Не потрапіть на прийом: як українців обманюють при оренді квартир

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович підкорила фанатів об'ємними формами в стильному бузковому купальнику.

Також наш портал розповів про те, що актор Сергій Безруков поділився з шанувальниками радістю від чергового поповнення в сімействі.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова влаштувала пляжну фотосесію і здивувала аудиторію незвично скромною позою.