Відома російська балерина Анастасія Волочкова поділилася черговим провокаційним кадром у соцмережах.

45-річна артистка намагається не розгубити форму, заради чого готова цілодобово займатися в спортзалі або біля верстата, покращуючи розтяжку. До того ж Волочкова продовжує виступати на сцені з власними виставами, створеними спеціально під неї. Звичайно, у всіх них знаменитість грає головні ролі.

Волочкова задерла ногу, засвітивши свою парову котлету, фото: УНІАН

Враховуючи це, Анастасія може годинами в залі відпрацьовувати рухи, доводячи їх до досконалості. Тому саме звідти вона частіше за все ділиться новими фото в Instagram. Балерина не соромиться поставати перед камерою в найвитонченіших позах, демонструючи свою знамениту розтяжку, яка обговорюється шанувальниками вже не одне десятиліття.

Можливо, за рахунок цього, а також інших своїх скандальних витівок, балерина намагається залишатися на слуху. Так, в особистому блозі Волочкова в черговий раз вирішила похвалитися своєю стрункою фігурою і гнучкістю, зробивши ефектне фото біля танцювального верстата.


На знімку зірка, як видно, граціозно підняла струнку ногу, показавши своє тіло в одному боді. Це дозволило користувачам розглянути її декольте у всій красі, а також витончену талію артистки, її округлі підтягнуті стегна і стрункі довгі ноги.

Раніше "Hyser" писав про те, що Волочкова піддалася спокусі - роздяглася і вирішила попрацювати віником. Прима вирішила організувати генеральне прибирання в улюбленій лазні.

Також наш портал повідомляв, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова знову потрапила в скандал, показавши своє розм'якле тіло в позі жаби.

Нагадуємо, що Волочкова засвітила свого таємного шанувальника в соцмережах, але думка громадськості поки про це почути не готова, а тому закрила функцію коментування своїх публікацій.