Відомий російський артист Сергій Глушко, який прославився як Тарзан, поділився черговим зухвалим фото в соцмережах.

На 52-му році свого життя він не припиняє підтримувати форму, яку при кожному зручному випадку демонструє всім. Втім, коли він це робить на сцені, то це можна пробачити, оскільки таким чином він заробляє собі на життя. Однак показувати своє оголене тіло в Instagram, багатьом користувачам, здається, зайвим.

Наташа Корольова зняла Тарзана на горщику, фото: Instagram.com/tarzan___official

Так, чергове провокаційне фото Тарзана в Instagram розкритикували юзери. Перед камерою Глушко постав повністю оголеним поруч з картиною. У такому вигляді танцюрист вирішив поміркувати про мистецтво.

На його думку, побудова красивого тіла набагато складніше, ніж малювання. Про це він написав у підписі до свого оголеного фото.


В результаті думки користувачів під цим постом розділилися: хтось вкотре похвалив Тарзана за відмінну форму, а хтось спробував присоромити його за настільки відверті фото в його то віці. Самого ж артистка критика навряд чи хвилює, адже він не перший раз виставляє знімки подібного роду, які завжди наводять галас в соцмережах.

Популярні новини зараз

Прогноз погоди за народними прикметами: якою буде зима і коли чекати снігового покриву

Школи виходять на новий формат: навантаження на дітей та вчителів зашкалює

Чим засіяти город восени, щоб ґрунт "воскрес": відновить усі корисні ресурси

Погода взимку вразить українців: до чого готуватись

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що Тарзан в компанії незнайомої літньої людини дозволив собі зайве. При цьому все відобразив на камеру.

Також наш портал повідомляв, що Тарзан показав, чого Миколаїв соромився робити з королевою. Артист постав перед камерою практично без одягу.

Нагадуємо, що Наташа Корольова у відвертому вбранні "зляглася" з невідомим чоловіком. Цікаво, куди дивиться Тарзан.