Олександр Еллерт показав, як Ксенія Мішина робить йому укол в м'яке місце

Про те, що переможцю шоу "Розсміши коміка", фіналісту проекту "Холостячка" і сценаристу "Студія 95 квартал", коміку Олександр Еллерту зробила підшкірну ін'єкцію його партнерка, яка не має спеціальної освіти у сфері медицини, актриса кіно і театру, Ксенія Мішина, інформує новинний портал "Обозреватель".

Як повідомляють журналісти, короткий відеоролик з цим процесом, був опублікований на офіційній сторінці Еллерта в соціальній мережі Instagram, в розділі "сторіс". У дуже неповному і розмитому відео, переможець "Холостячки" попередив, що він не може показати весь процес "вакцинації", і, мабуть, тому самі нескромні дії приховані чорною табличкою цензури, а сам медичний препарат, як і шприц, не показані в кадрі.

Спочатку Еллерт акцентував на тому, що такі дії з найніжнішим своїм місцем, він може довірити тільки найближчій своїй людині - Ксюхє. І ось саме зараз вона і зробить йому укол. Однак, очікування Еллерта були обмануті - він розслабився і чекав "ніжний укол", а в підсумку отримав "болючий". Ось так його очікування і не збіглися з суворою дійсністю, вмістом шприца, і медичними навичками Ксенії Мішиної.

Варто нагадати, що Олександр Еллерт знайшов миттєву популярність відразу після перемоги в романтичному реаліті-проєкті "Холостячка", що знімається каналом "СТБ". У той момент, за руку, душу, тіло і серце актриси Ксенії Мішиної намагалися поборотися цілих 16 абсолютно різних за характером чоловіків, однак, вона все ж вона вибрала Олександра. У вже зрілої на той момент дівчини був син Платон від минулого барка, а в Олександра Еллерта - дочка Еля від колишніх численних відносин.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус, горя від палкого бажання, не витримала, і "взяла в рот" прямо у під'їзді.

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Росіяни почали масово нападати на військкомати, аби зірвати мобілізацію. Путіну вже не вірять

Пішов із життя відомий український співак, його знали навіть за кордоном

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що новий "холостяк" Михайло Заливако не зійшовся характерами вже з 9 учасницями нового сезону романтичного шоу.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Оля Полякова зі пристрасть описала всі подробиці детектив-шоу "Маска".