Примадонна російської естради і знаменита співачка Алла Пугачова порадувала шанувальників рідкісним виходом у світ. Артистка відвідала вечірку, присвячену 30-річчю знаменитої блогерки Насті Івлєєвої.

Інтернет-зірка і дружина одіозного репера Елджея (Олексія Узенюка) влаштувала грандіозне костюмоване торжество і запросила весь шоу-бізнесовий бомонд. Алла Борисівна прийшла разом з чоловіком Максимом Галкіним і весь вечір із задоволенням позувала на камеру і фотографувалася з гостями вечора.

Наприклад, Примадонна була помічена з колегою по естрадному цеху-співачкою Клавою Кокою, з якою у своєму час познайомилася на проекті "Фактор А".

Нині учасниця суперпопулярного музичного лейблу "Black Star" поділилася спогадами про ту розмову: "Через 7 років ми знову зустрілися ❤️. Я вдячна, що на тому самому "Факторі А", я чула "ні", як і на інших конкурсах. Як би не було боляче, це загартовувало мене. І я не збиралася відступати. Алла Борисівна тоді зазначила, що в мені є родзинка)".

Фото з цієї тусовки з'явилося і на сторінці Максима Галкіна:

У коментарях до публікації не обійшлося і без колючих зауважень з приводу дивного зовнішнього вигляду 71-річної артистки. Не секрет, що вона регулярно робить пластичні операції і останнім часом змінилася до невпізнання:

Популярні новини зараз

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова здивувала шанувальників дивним вбранням.

Також наш портал розповів про те, що Алла Пугачова поспілкувалася з шанувальниками свого таланту і приголомшила їх зовнішнім виглядом.

Нагадуємо, що у мережі показали рідкісні кадри за участю Алли Пугачової і Тіни Кароль.