Після розставання з королевою сцени - Аллою Борисівною Пугачовою Філіп Кіркоров так і не зустрів свою любов і перебуває в статусі "нареченого". Однак, його останній подарунок молодій, красивій і яскравій Каті Гусєвій багатьох змусив засумнівається в тому, що це лише дружба.

Так, 12 березня свій день народження відсвяткувала DJ Катя Гусєва. Торжество відбулося в той же день в московському ресторані Modus Hall. Привітати іменнинницю зі святом приїхали найближчі друзі та колеги по шоу-бізнесу: брати Сафронови, Аніта Цой, Аліка Смєхова, Іван Чуйков, Ірина Дубцова, DJ Грув, Марія Вебер, а також зірковий дизайнер Ігор Гуляєв і його не менш зоряна колега Аніка Керімова.

Спекотні танці, море квітів і дорогі подарунки - іменинниця в свій вечір, як і належить, перебувала в центрі уваги, проте ажіотаж викликала поява в ресторані давнього друга винуватиці торжества - Філіпа Кіркорова. Крім квітів і ласкавих слів співак підніс Гусєвої в подарунок вбрання з ексклюзивної колекції Simone Roсha x HM, а саме рожеву сумку-шоппер і мереживну накидку пудрового кольору.

Останню Катя Гусєва оцінила із захопленням і відразу ж вирішила її приміряти на очах у журналістів.

"Ой, я в ній немов наречена!"- захоплено "проспівала" іменинниця, примірявши аксесуар.

"Любов моя, тут ще всякі дрібниці для тебе приготував", - передав своїй подрузі сумку з подарунками артист.

До речі, Кіркоров якось зізнався, що Катерина Гусєва його надихає не тільки на сцені, але і в житті.

Популярні новини зараз

Старовинний український рецепт: готуємо кукурудзяну кашу з грибною підсмажкою

Спочатку будуть ракетні атаки і бомбардування: у США розповіли, як Росія нападе на Україну

Два "огірка" в один ріт: Леся Нікітюк злила "хмільне" відео про вибрики найближчого чоловіка

Показати ще

"Катя різнобічна дівчина. У неї хороше виховання і інтелігентна сім'я. А ще вона красива, розумна, талановита і професійна. До всіх інших достоїнств можна також віднести численні нагороди як кращій дівчині-діджею" - ось що говорить артист про Гусєву.

У свою чергу Катерина вважає короля поп-сцени ідеальним чоловіком.

"Він красивий, дуже модний, стильний, розумний. Навіть за ту невелику кількість часу, який ми разом, я стала краще.Крім порад в шоу-бізнесі, Кіркоров підказує мені, як краще виглядати та одягатись" - каже вона.

Відзначимо, що не менш зворушливо Філіп Кіркоров привітав Катерину в соц.мережі, показавши, що вони дійсно дуже багато часу проводять разом. Дійсно, діджейка не тільки допомагає співакові в роботі над піснями, але і входить в коло його сім'ї, знайома з дітьми Філіпа, постійно присутній на сімейних святах.

Нагадаємо, що співачка Азіза розповіла про свій роман з Філіпом Кіркоровим.

Також Hyser повідомляв, що гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін привітав жінок з 8 березня. Зробив він це в компанії сина Гаррі.

Крім того, в мережі з'явилося нове фото Алли Пугачової. Зазначається, що у яскравому образі Примадонна з'явилася на дні народження відомого дизайнера Слави Зайцева.