Популярна українська співачка Оля Полякова висловилася щодо конфлікту з Тіною Кароль.

За словами, весь ця галас навколо їх скандалу був розкручений і занадто перебільшений. Полякова вважає, що артистці треба вирішити що робити далі, а саме – образитися або продовжувати робити піар. Всю цю ситуацію знаменитість прокоментувала в інтерв'ю на YouTube-каналі "СЛАВА+".


Оля Полякова заявила, що завжди добре ставилася до Кароль і ніколи це не приховувала. Особисто вони не спілкувалися, зізналася артистка, але могли б. Вона розповіла, що нещодавно в програмі "Світське життя" Кароль стояла поруч з нею і говорила в інтерв'ю про "руку дружби", а потім розвернулася і пішла.

Це її право, зазначила Полякова, яка додала, що Тіна Кароль може і далі піаритися на всій цій темі навколо їхнього скандалу або ж пробачити її і відпустити ситуацію. Нагадаємо, конфлікт між артистками виник на грунті того, що в ефірі шоу "Маска" Полякова назвала Кароль "плакальницею", після чого їй довелося виправдовуватись і в першу чергу перед своїми шанувальниками.


Зірка пояснила, що під цим виразом мала на увазі сумний репертуар Кароль. При цьому саму артистку Полякова дуже любить і ні в якому разі не хотіла жартувати на тему її особистої трагедії.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала, як освіжається нижче пояса. Витерпіла одну новомодну процедуру, щоб прибрати целюліт.

Також наш портал повідомляв, що донька Олі Полякової готують до операції. Фолловери побажали доньці Олі Полякової якнайшвидшого одужання.

Нагадуємо, що Оля Полякова поділилася цікавою публікацією в соцмережах, показавши чужий "агрегат" на пікантному місці.