Тоня Матвієнко показала спільний знімок з "колишнім" Ксенії Мішиної

Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко заінтригувала користувачів мережі спільним знімком з "колишнім" Ксенії Мішиної. Відповідне фото артистка опублікувала в сторіс на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Тоня Матвієнко позує на фото з букетом жовтих тюльпанів, які їй, по всій видимості, подарував актор "Ліги сміху" і учасник реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Рибак. На проєкті "Холостячка" Рибак боровся за серце Ксенії Мішиної, проте вона вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Сторіс Тоні Матвієнко. Фото: скріншот instagram

На перший погляд спільний знімок виглядає вельми інтригуюче. Однак, швидше за все, Андрій Рибак просто привітав талановиту співачку з минулим Міжнародним жіночим днем, а може просто по-дружньому подарував букет квітів. "Інтрижки" виключені оскільки Тоня Матвієнко перебуває у шлюбі з Арсеном Мірзояном, а сам Рибалка хоч не завоював серце "холостячки", але вже знайшов обраницю, з якою судячи з фото в соцмережі, дуже щасливий.
Так, нещодавно Андрій Рибак поділився з фоловерами знімком на якому в обнімку зі своєю обраницею позує на пляжі. Судячи з геолокації знімка закохані відпочивали в Дубаї. Багато шанувальників згадали учаснику "Холостячки" його "загравання" до Ксенії Мішиної і поцікавилися невже так швидко пройшла "любов". Інші ж почали проводити паралелі між закоханими і Ксенією Мішиной і Еллертом.
"Навіщо весь цей хейт у Ксюші є Саша, а в Андрія - Аліна і видно, що вони щасливі разом, любові вам", "Ви з Мішиною змагаєтеся в цих няшних типу фотках???", "А як же:"я люблю тебе, Ксенія Мішина"??!",- написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах.

Популярні новини зараз

Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Показати ще

Також портал Hyser писав, що півфіналіст шоу "Холостячка" Андрій Рибак вразив фанатів поцілунком з коханою.

Крім того портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці.