Лілія Ребрик влаштувала фотосесію в пікантному образі

Відома українська телеведуча і актриса Лілія Ребрик захопила шанувальників відвертим знімком в одній сорочці. Відповідне фото знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Лілія Ребрик поділилася кадром з відвертої фотосесії. На фото знаменитість позує в легенькій сорочці чорного кольору. Ефектно розпатлане волосся і легкий макіяж підкреслили пікантний і загадковий образ Лілії. Примітно, що фотосесію зіркова телеведуча провела в чорно-білих тонах, які ідеально передали всі лінії, тіні і створили атмосферу особливу атмосферу.
У підписі до фото актриса зазначила, що кількість її підписників досягла 700 тисяч чому, мабуть, і присвятила відвертий кадр. Також вона вирішила трохи краще пізнати своїх шанувальників і запустила в коментарях "перекличку".
"700 000! Поважна і серйозна для мене цифра! Відчуваю відповідальність перед кожним своїм підписником! І завжди дуже цікаво - хто кожен з вас? Давайте зробимо перекличку: з якого міста, чим займаєтеся в житті і які маєте інтереси? Почну я: Ліля, Київ, актриса і телеведуча!", - написала Ребрик.
На пропозицію телеведучої відгукнулося багато підписників , всі вони залишили в коментарях інформацію про себе і багато компліментів на адресу знаменитості.
"Дуже чекаю 3 сезон "Папаньки" переглянула кожну серію по 100 разів, дуже чекаю 3 сезон, Ліля, ти дуже крута актриса"," Олена, Київ, працюю в банку"," Наталя, Білгород-Дністровський, учитель, книгоманка", - написали у відповідь.

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала наскільки готова до пляжного сезону.

Також портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці.

Крім того портал Hyser інформував, що Андрій Данилко розповів про секретне татуювання Ірини Білик.

Популярні новини зараз

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

"Приховуйте всі могили": у Росії заборонили ховати військових, яких привезли з України

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще