Відома співачка показала струнку фігуру в новому образі

Популярна співачка SLAVIA порадувала прихильників новою фотографією в соціальній мережі. Так, дружина DZIDZIO показала підписникам, як саме вона зустріла 8 березня.

Перед камерою дружина Михайла Хоми позує в темній сукні з декольте. таке вбрання ідеально підкреслило її струнку фігуру. Також неможливо не звернути увагу на довге та гарне волосся артистки. В кадрі вона тримає в руках букет з рожевими трояндами, а в публікації вітає жінок з 8 березня. Тож чоловік точно не залишив свою кохану без приємнощів в цей святковий день.

В коментарях прихильники стали відповідати взаємністю та писати про те, що артистка виглядає розкішно. Варто зазначити, що Ярослава навіть встигла відпочити: нещодавно вона була у відпустці в Монако, куди відправилася без чоловіка, - навіть це не може здивувати, адже така довіра в стосунках багато чого варта.

До речі, в соціальній мережі Ярослава нерідко може відверто розповісти прихильникам про цікаві моменти з особистого життя. Наприклад, в день, коли Ярослава та фронтмена DZIDZIO Михайло Хома святкували річницю свого весілля, вона зізналася, що на церемонію вона запізнилася. Як з’ясувалося дівчині дуже хотілося зробити фотографію в паспорт так, щоб в неї на знімку була весільна фотографія. Однак тепер, писала співачка, вона озирається назад і розуміє, скільки в неї приємних спогадів.

Цікаво, що Ярослава теж співала з Михайлом, але дуже давно, коли вони ще навчалися разом в училище. Тепер же вона почала сольну кар’єру під псевдонімом SLAVIA. Тож хто знає, можливо, вже скоро прихильники почують дует чоловіка та дружини.

Популярні новини зараз

У вас щелепа обвисне: за якою ціною в Україні почали продавати молоду черешню

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Аж вуса смикаються: Лукашенко вже просить зняти з Білорусі санкції, на картоплі не протримаєшся

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співак Михайло Хома, фронтмена гурту DZIDZIO, в своєму інтерв’ю зізнався, що вже замислюється про батьківство. Цікаво, що тему дітей, зізнався артист, часто підіймає його мама.

Також повідомлялося, що Вєрка Сєрдючка та її «мама» будуть ведучими популярного тревел-шоу «Орел та Решка». В мережі з’явилися перші подробиці.

Крім того, Потап та Тіна Кароль здивували прихильників неочікуваним виступом. Так, на сцені під час виступу на новому шоу колеги поцілувалися. Прихильники були здивовані.