Популярна виконавиця Ані Лорак своєрідним чином привітала жінок з 8 березня.

Сьогодні відзначається Міжнародний жіночий день, з яким поспішили вже привітати своїх фанатів багато знаменитостей, в тому числі і Ані Лорак. Артистка на честь весняного свята опублікувала свіжу фотографію, на якій зображена в обтягуючому чорному боді.


Зверху боді артистка накинула легку шовкову сорочку, а доповнили образ Лорак великі сережки у вигляді доріжок із зірок. У цьому вбранні співачка виглядає розкішно, а ще й знімок анімований. Тобто, коли натискаєш на фото, то по ньому починають падати пелюстки червоних троянд, які кружляють якраз навколо знаменитості.

У своєму привітанні Ані Лорак назвала прекрасну половину людства "квітами цього життя".


Більшість користувачів не залишили без уваги привітання від Ані Лорак і відповіли їй тим же, побажавши справжнього жіночого щастя і любові. Однак деякі написали, що артистці не варто було виставляти таке відверте фото, оскільки тим самим вона порадувала більше не жіночу частину своєї аудиторію, а чоловічу.

Популярні новини зараз

Був главою уряду: кращого друга Путіна розстріляли прямо біля його лімузина.

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Буде ще один Майдан, після якого повернеться Крим: внучка відомого мольфара поділилася пророкуванням

Показати ще


Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак зачарувала фанатів сміливим відео, на якому відображено яскравий виступ виконавиці.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак показала величезну щілину на ліфі і поспілкувалася з фанатами на тему образів у кліпі.

Нагадуємо, що Ані Лорак показала, як виглядає без шевелюри. При цьому перед камерою вона постала в сукні-бюстьє, яке підкреслило розкішні форми.