Не стало відомого українського актора Івана Марченко.

Він прославився завдяки своїм відеороликам про правила поведінки в столичному метро. Для всіх його відхід став величезною несподіванкою, оскільки він був вельми молодим і подавав великі надії. За два дні до своєї смерті Марченко відсвяткував 44 роки, пише "РБК-Україна".


Причиною загибелі актора поділилися в студії дубляжу LeDoyen Studio, де Іван працював. Варто відзначити, що за життя Марченко знімався у кіно, виступав у Київському театрі російської драми імені Лесі Українки, а також брав участь у зйомках соціальних роликів.

Він знявся не в одному серіалі або фільмі, серед яких, наприклад, "Свати-6", "Повернення Мухтара", "Ментівські війни. Одеса". Однак популярність йому принесли саме згадані ролики про правила поведінки в столичному метро.


Причиною його такого раптового відходу з життя став рак кісток, з яким Марченко боровся останні п'ять років. Була надія на його одужання, коли після тривалого лікування він пішов начебто на поправку, але потім хвороба раптово повернулася з подвоєною силою. В результаті рак забрав життя актора і 1 березня Івана Марченка не стало.
До слова, незадовго до своєї загибелі Марченко розмістив на своїй сторінці в Facebook зворушливе пост-звернення до друзів. У ньому актор висловив подяку їм за те, що вони залишаються поруч і за те, як він провів свій день народження.

Раніше "Hyser" писав про те, що померла відома актриса, яка зіграла радистку Кет у фільмі "Сімнадцять миттєвостей весни".

Також наш портал повідомляв, що не стало легендарного актора Андрія Мягкова з комедій" Іронія долі "і"службовий роман".

Нагадуємо, що Барбара Брильська втратила дар мови через смерть відомого актора.