Мішина стала жертвою троллінгу Еллерта

Одна з найбільш обговорюваних пар українського шоу-бізнесу після виходу шоу "Холостячка" Ксенія Мішина та Олександр Еллерт знову в центі уваги. Хлопець вирішив потролити ноги Ксенії та виклав в Instagram кумедні знімки.

На кадрах парочка насолоджується їжею на кухні, актриса поклала свої довгі ноги на коханого. Саме над цією частиною тіла і вирішив пожартувати Олександр.

Оскільки це саме його жарти використовують в деяких гумористичних шоу, він вирішив пожартувати й над Ксенією.

На серії знімків до ніг Ксенії Олександр за допомогою фотошопу додав ноги різних тварин.

Виявилося, що Ксенія після довгих зйомок повертаючись додому у квартиру, де разом живе з Олександром, любить поскаржитися на те, як її ніжки втомилися.

Досить часто артистка порівнює свій рівень втоми з лапами тварин. Ось гуморист і вирішив показати наочно, як би це виглядало.

Популярні новини зараз

Від цін газу на лоб полізуть: в Україні різко подорожчав один із головних овочів

Путін уже готовий змінити Шойгу: що відбувається у Кремлі і кого можуть призначити

Ціни вас точно здивують: в Україні почав різко дорожчати найпопулярніший фрукт

Не випробовуйте долю: яку молитву читають перед випіканням паски

Показати ще

Підписники оцінили почуття гумору Олександра, а ось від Ксенії ніякої публічної реакції не чути. Тому, залишається незрозумілим, чи не образилася дівчина на свого коханого за такі порівняння.

Варто відзначити, що нещодавно парочка повернулася з відпочинку, який провела в Домінікані. Судячи з жарких і відвертих кадрів, ця перша спільна поїздка для них стала мало не медовим місяцем.

Парочка просто не могла втриматися від публічних проявів любові й це при тому, що в подорож вони взяли з собою дітей від попередніх відносин.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Фото: Instagram

Ксенія дуже здружилася з донькою Олександра Елею, ну а гуморист ще під час шоу познайомився з сином актриси. Видно, що спільною поїздкою вони тільки зміцнили свої відносини.

Фанатам варто сподіватися, що Ксенія на тролінг Олександра не образиться і такі фото не стануть причиною сварки.

Раніше портал Hyser повідомляв, що український серіал "Кріпосна", в якому знялася Ксенія Мішина полюбився глядачам не тільки нашої країни, а й за кордоном. Шанувальники з нетерпінням чекають продовження. Стало відомо, що ж станеться з героями в третьому сезоні.

Також ми писали, що незабаром на телеканалі СТБ вийде шоу "Холостяк-11". За серце 31-річного бізнесмена прийшла поборотися колишня дружина Андрія Богдана.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина показала кругленький животик, фанати вже пишуть привітання.