У мікроблозі популярної актриси і зірки комедійного серіалу "Свати@ Тетяни Кравченко з'явилося нове фото, що викликало бурхливу реакцію шанувальників.

У кадрі вона позувала в компанії актриси Уляни Іващенко, яка зіграла Женю в першому сезони серіалу і мамою (як на екрані, так і в реальному житті) - Інни Корольової. Знімок-архівний і був зроблений 4 роки тому під час ефіру програми Андрія Малахова "Привіт, Андрій!".

А ось кадри з рідною спадкоємицею Тетяна Кравченко публікує дуже рідко, оскільки вважає за краще тримати закулісне життя подалі від цікавої публіки. До слова, дочка артистки Анна Гербачевська в одному з інтерв'ю зізналася, що по натурі не є занадто чуттєвим і ніжним людиною, а тому про свою любов до матері говорить нечасто. Анна пояснила, що їхні стосунки можна назвати дружніми, і вони прекрасно знаходять спільну мову.

Популярні новини зараз

Україна може бити за будь-якими цілями на території Росії: у Британії зробили важливу заяву

Здивуйте рідних та близьких: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

Що стосується роботи Тетяни Кравченко в "Сватах", то, за чутками, вона була зачарована напарником по знімальному майданчику - Федором Добронравовим. Але оскільки актор давно одружений і вірний своїй дружині, то й мови йти не могло, про будь-яких відносинах, крім дружби.

Сам екранний "чоловік" Тетяни Кравченко відгукується про неї як про дуже чуйну і чуйну людину і каже, що іноді оточуючі користуються її надмірною добротою.

Раніше "Hyser" писав про те, що актор з серіалу "Свати" розповів, як цей проект вплинув на його кар'єру.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали, як виглядав в молодості зірка "Сватів" Федір Добронравов.

Нагадуємо, що Женька зі "Сватів" здивувала фантів провокаційною фотосесією.