Популярна співачка Наташа Корольова, чиє ім'я кілька останніх місяців часто звучить в соцмережі в скандальному контексті, продемонструвала шанувальникам стильний образ.

З легкої руки шанувальників її таланту на Instagram-просторах з'явилося ефектне фото, на якому артистка виглядає, як еталон жіночності і привабливості.

Так, Наташа Корольова постала в кадрі в елегантній чорній сукні, що оголює плечі і ноги. Свій look вона доповнила стильними сандалями. Привабливості образу надав яскравий виразний макіяж з акцентом на очі. В руках знаменитість тримала окуляри в червоній оправі, грайливо прикусивши одну з дужок.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу Наташі Корольової, але не обійшлося і без згадок «любовних пригод» її невірного чоловіка Сергія Глушка.

Як відомо, восени минулого року в шоу-бізнесовому співтоваристві активно обговорювалося те, що чоловік Наташі Корольової сходив «наліво», а потім молода коханка виставила пікантні кадри в мережу. І поки Тарзан один за одним записував відеозвернення до хейтерам, запевняючи, що винен, але виправдовуватися буде лише перед законною дружиною.

Популярні новини зараз

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

Не кожен зможе себе побалувати: якими будуть ціни на овочі та фрукти у травні

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Соковиті, ніжні та апетитні: рецепт справжніх травневих голубців

Показати ще

Сама Наташа Корольова зберігала благородне мовчання і перервала його лише в інтерв'ю Ксенії Собчак. Виконавиця хіта "Маленькая страна" заявила, що коханий – винен у зраді, але причиною краху їх сім'ї це не стане. Вокалістка пояснила, що за роки спільного життя вони з коханим пережили багато труднощів і випробувань, а тому зуміли перевірити глибину почуттів один одного.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова зізналася, в яких умовах живе її син Архип.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали унікальні кадри за участю Наташі Корольової та Сергія Глушка.

Нагадуємо, що Наташа Корольова здивувала фанатів розповіддю про згубні звички свого сина.