Популярна телеведуча і одна з найяскравіших представниць сучасного українського шоу-бізнесу Леся Нікітюк опублікувала на сторінці свого мікроблогу нове фото. Знаменитість похвалилася умінням позувати в стильному вбранні в "хижої" позі.

Відома телемандрівниця постала в кадрі в блузі анімалістичного забарвлення і шкіряній спідниці. Волосся-зібрані в високий хвіст, на обличчі – виразний макіяж з акцентом на очі.

У коментарях до посту фоловери оцінили look знаменитості численними компліментами і захопленими відгуками. А також порекомендували їй вибирати одяг іншого кольору, щоб не виглядати провокаційно:

До слова, до нарядів подібного забарвлення Леся Нікітюк живить слабкість і часто одягає їх для виходів у світ:

Популярні новини зараз

Що буде з курсом долара вже у травні та до чого готуватись українцям

Так роблять усі італійці: як треба варити макарони, щоб вони ніколи не злипалися

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Справжня весняна насолода: рецепт крабового салату з молодою капустою та яйцем

Показати ще

До слова, в одному з недавніх інтерв'ю, Леся Нікітюк зізналася, що популярність і публічність не спровокували у неї ознаки "зоряної хвороби". Їй чуже поняття трендовості і вона не розуміє колег, які в гонитві за хайпом, готові на все.

Що стосується особистого життя телезірки, то, за чутками, у неї є коханий, але його ім'я і особистість вона наполегливо приховує. Кілька років тому у Лесі Нікітюк був досвід відносин, які закінчилися болючим розривів і з тих пір вона стала менш балакуча про ситуацію на своєму "любовному фронті".

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк позувала в стильному напівпрозорому вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк підкорила фанатів розкішною шевелюрою.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк захопила соцмережі білосніжною посмішкою.