Не секрет, що багато знаментости люблять провокувати і дратувати хейтерів, новими постами в соціальній мережі Instagram. Телеведуча Анфіса Чехова - не є винятком і час від часу дражнить тих, хто її критикує, ефектними кадрами.

Так, на її сторінці з'явилося фото, на якому зірка ТБ позувала в яскравому домашньому халаті і з величезним льодяником в руках. У підписі до знімка артистка іронічно зазначила: "Я знаю, що багатьох бісить висунутий язик на фото😛але у мене настрій - злегка побісити️ ️ і я вважаю краще показувати мову, ніж використовувати його для лихослів'я, образи людей і проголошення всякої нісенітниці😉".

Тажке Анфіса Чехова уточнила, що цукерка їй не належить, оскільки вона давно відмовилася від вживання цукру.

У коментарях до посту фоловери підтримали красуню в прагненні дати відсіч недоброзичливцям:

Популярні новини зараз

Допоможе звичайна манка: навіщо досвідчені садівники розсипають її городом перед зимою

Як приготувати лимонну воду для орхідеї, щоб вона постійно цвіла

Діти будуть у захваті: як вдома приготувати смачні мармеладні ведмедики на кшталт Haribo

Показати ще

До слова, Анфіса Чехова досить довго йшла до того, щоб реагувати на злостивецьку критику спокійно. Телеведуча не раз говорила, що до певного моменту в житті, вона намагалася відповідати стандартам краси, що панують в сучасному суспільстві. Постійно боролася із зайвою вагою і ледь не довела себе до лікарняного ліжка, вживаючи засоби для схуднення.

Відбилися на її самосприйняття і складні відносини з батьком, які не підтримував її і не вірив в те, що вона стане успішною. Одного разу в бесіді з журналісткою Лерою Кудрявцевою Анфіса Чехова зізналася, що її тато був людиною зі складним характером і "ніколи нікого не любив".

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова поділилася з шанувальниками секретами краси.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова спантеличила фанатів похмурим визнанням.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова поділилася кадрами відвідування елітного тату-салону.