Відома українська співачка Ірина Федишин, яка оголосила про концертний тур в березні, продовжує радувати фанатів фотографіями та відео з відпочинку. Найбільше користувачам мережі запам'яталися кадри в спокусливому чорному купальнику.

Фото і відео артистка поділилася на особистій сторінці в соцмережі Instagram. На вулиці потепліло, а у фотоблозі Ірини Федишин стало взагалі дуже спекотно.

Купальник з цікавими вирізами на животі підкреслив струнку фігуру знаменитості.

На інших фото свій пляжний лук зірка доповнила червоною бейсболкою і красивою посмішкою.

Популярні новини зараз

Готуйтесь до великих витрат: тепер доведеться заплатити навіть за старі радянські квартири

Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата

У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"

Вам навіть ніж не знадобиться: як швидко почистити картоплю за допомогою простої хитрості

Показати ще

Також Ірина Федишин порадувала шанувальників і цікавим відеозаписом.

Шанувальники були в захваті від публікацій зірки. Багато писали, що Ірина Федишин володіє неймовірно красивою фігурою. Юзери писали компліменти і щодо струнких довгих ніжок. Деякі користувачі Мережі порівнювали її з рятівницею Малібу.

Додамо, на цей час співачка випустила чотири альбоми "Твій Ангел" (2007), "Україна колядує" (2007), "Пароль" (2012) і "Ти тільки мій" (2017). Крім того, вона створила два десятки музичних відео. Тексти та музику для більшості своїх пісень артистка пише самостійно.

У 2015 році співачка здобула перемогу на конкурсі україномовних пісень "Український формат" з піснею "Серця стук". А з 2016 року вона веде активну концертну діяльність. За останні два роки вона виступила більш ніж у ста містах по всій Україні.

Раніше "Нyser" писав про те, що Катя Осадча показала ексклюзивні кадри з відпочинку Ірини Федишин і Ксенії Мішиної в Домінікані.

Також наш портал повідомляв, Злата Огневич вразила відвертими знімками.

Нагадуємо, Ірина Федишин, розповіла своїм шанувальником про концертний тур в березні.