Поп-діва сучасної української естради Тіна Кароль вже котрий рік інтригує шанувальників подробицями особистого життя. А нове фото зірки в мережі спровокувало чергову хвилю чуток про її стосунки з протилежною статтю.

Після того, як в 2013 році пішов з життя її чоловік і за сумісництвом продюсер Євген Огір, зірка не була помічена в нових відносинах. Але шанувальники наполегливо приписують Тіні Кароль романи з колегами по шоу-бізнесовому цеху, наприклад, з музикантом Даном Баланом.

І ось днями, на просторах соціальної мережі Instagram з'явився кадр, на якому відома блондинка зображена в компанії популярного телеведучого Слави Дьоміна. Для максимальної ефектності знімка співачка піднялася на плечі «фотокомпаньйону». Шанувальники оцінили не тільки стильні вбрання Тіни Кароль і її друга, але і звернули увагу на незворушне вираження їхніх облич.

В якості підпису до знімка Слава Дьомін використовував цитату з нової пісні вокалістки під назвою "Скандал«, а також поіронізував на тему чуток про її роман з суддею "Голосу країни": "Ps. Нарешті сфоткалися так, що буде важко на моє обличчя приліпити обличчя Дана Балана😀.

Користувачі соцмережі креативно підійшли до оцінки побаченого на фото. Більш того, серед коментаторів був помічений Кирило Скачков-блогер і кращий друг співачки Слави Камінської з "НеАнгелів", якому Слава Дьомін зазначив особисто:

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Показати ще

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль відповіла на колку заяву Олі Полякової на її адресу.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють знімки Тіни Кароль 10-річної давності.

Нагадуємо, що Тіна Кароль була помічена під час дивних розваг на дивані в спокусливому вбранні з шовку.