У Лівані у терористів почалося "повстання машин" і смертельні смс-ки стали відправляти всіх на той світ.

Почалося все з детонування пейджерів у терористів "Хезболли (воєнізована ліванська організація шиїту та політична партія). Коли наступного дня люлі зібралися на похорон загиблих, пішла друга хвиля вибухів. Проте, 18 вересня техно-джихад перекинувся на телефони, машини, сонячні панелі навіть кухонні прилади.

Вибух машини в Лівані, кадр з відео

За даними джерел Axios, ізраїльські спецслужби провели другу хвилю атак, підірвавши тисячі двосторонніх радіопристроїв, якими користувалися члени Хезболли.

Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ, крім рацій, вибухають мобільні телефони, радіоприймачі, ноутбуки, а також електроніка на мотоциклах та в автомобілях. Є інформація про детонацію в магазинах стільникового зв'язку та в житлових будинках, деякі з яких спалахнули.

Особливо постраждали рації моделі icom v82 японської фірми ICOM із нової партії, які, як вважається, були заздалегідь оснащені вибухівкою ізраїльськими спецслужбами. Також вибухали і iPhone

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Ви це викидаєте і не замислюєтеся: які відходи врятують вашу моркву від шкідників

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

Показати ще

Айфон, що вибухнув, фото з соцмереж

За даними ліванської влади, внаслідок вчорашніх вибухів пейджерів загинуло 11 людей, близько 4000 отримали поранення, багато з них - у тяжкому стані. Більшість постраждалих – члени Хезболли.

Хезболла звинуватила Ізраїль у проведенні атак і закликала мешканців позбавитися всіх електронних гаджетів. Ізраїльські офіційні особи не коментують ситуацію, але визнають можливість серйозної ескалації на північному кордоні.

Читайте також:

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі.

Війна в Україні не закінчиться ні цього року, ні наступного: європейський міністр оборони зробив страшну заяву.