18 вересня починається осінній коридор затемнень, які сильно вплине на життя багатьох, але перед ним ще й буде потужний молодик, до якого залишилося кілька годин.

Молодий місяць у Діві, який називають ще молодиком Чорної Венери, відбудеться вже завтра, 3 вересня. У цей період багато хто може зіткнутися зі зрадами або любовним трикутником.

Молодий місяць, фото: youtube.com

Цього дня Місяць з'єднається з Чорним Місяцем (Ліліт), Венерою та Вузлом минулої карми, створюючи потужний енергетичний "коктейль", який принесе серйозні випробування всім знакам Зодіаку.

Романтичні випробування та кармічні зв'язки

Особливо сильний вплив від цього молодика відчують Овни, Терези, Тельці, Раки та Леви. Саме ці знаки можуть зіткнутися із кризами в особистому житті, які матимуть катастрофічні наслідки. З'єднання Венери та Ліліт асоціюється зі зрадами, любовними трикутниками та романтичними авантюрами. Для багатьох людей це стане часом, коли минулі помилки у коханні можуть знову нагадати про себе.

Події 3-4 вересня можуть стати тригером для появи у вашому житті людини з минулого або навіть нових стосунків із "запахом" - ймовірність вступу в романтичні зв'язки з одруженими або заміжніми людьми зростає в рази. Однак, незважаючи на можливі проблеми, це також час для внутрішнього зростання.

Популярні новини зараз

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Може знищити цілі міста: вчені розповіли про астероїд "Апофіс", який наближається до Землі

Пообіцяли йому перемогу у війні: стало відомо, з ким міг радитися путін, нещодавно теж їздив до них

Тепер розпочнуться важкі часи: українців у Німеччині позбавляють статусу тимчасового захисту – що треба знати

Показати ще

Знаки Зодіаку

Знаки Зодіаку та їх кармічні уроки

Особливу увагу слід приділити Овнам та Терезам. Для Овнів молодик 3-4 вересня обіцяє зустріч із кармічним партнером з минулого життя. Можливо, у ваше життя увійде людина, з якою ви були пов'язані у попередніх втіленнях, і тепер настав час віддати певний кармічний обов'язок. Також висока ймовірність того, що ви опинитеся у відносинах із двома партнерами одночасно, або ваш партнер може вести кілька легких романів на стороні.

Терезам же доведеться пережити особливо складний період — ви можете опинитися в центрі скандалу чи чуток, пов'язаних із зрадами. Можливо, ваші дії, такі як публікація провокаційного фото в соціальних мережах, привернуть до вас увагу негативного підтексту, пов'язаного з Чорним Місяцем.

30 августа Черное новолуние
30 августа Черное новолуние

Читайте також:

У жодному разі не мийте підлогу в ці дні - в будинок прийдуть суцільні біди та неприємності.

3 знаки Зодіаку точно зустрінуть любов цієї осені, якщо підуть поради астрологів.