Популярна американська співачка Мерайя Кері повідомила, що в її родині сталося горе: одного дня вона залишилася без мами та старшої рідної сестри.

"Моє серце розбите, адже минулими вихідними я втратила маму. На жаль, через трагічний поворот подій моя сестра загинула того ж дня. Я щаслива, що змогла провести останній тиждень з мамою перед її смертю. Я ціную любов і підтримку всіх і повага до моєї конфіденційності у цей тяжкий час", - прокоментувала горе у своїй родині 55-річна Мерайя виданню People.

Журналістам вдалося з'ясувати, що мати поп-співачки Патриція померла після тривалої хвороби у віці 87 років і протягом тижня до її смерті Мерайє вдалося провести з нею деякий час.

Що ж до обставин загибелі 63-річної рідної сестри Елісон, то виконавиця нічого розповідати не стала. Ще б пак, її дороги з Елісон розійшлися ще 1991 року.

У своїх мемуарах Мерайя Кері так розповідала про свою сестру Елісон: "Коли мені було 12 років, моя сестра накачала мене валіумом, запропонувала мені мізинець, повний кокаїну, завдала мені опіків третього ступеня і намагалася продати мене сутенеру".

Популярні новини зараз

Оля Полякова відмовилась розлучатись з чоловіком і розповіла чому: розмови заходили не раз

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Відомо, що Елісон мала проблеми з наркотиками, проституцією та психікою. Як з'ясували журналісти, останніми роками вона жила в хоспісі, оскільки страждала від амнезії, судом та періодичної втрати свідомості.

"Елісон помістили в медичний заклад після того, як її знайшли блукаючою вулицею босоніж і частково одягненою, що викликало занепокоєння поліції. Її поведінка була викликана травмою, отриманою під час нападу, і тим, що вона пропустила ліки, що приймаються. Сканування мозку Елісон показує серйозні пошкодження. ", - розповідав якось брат Мерай і Елісон - Морган.

Тим часом, друг і опікун сестри Мерайї розповів, що Елісон протягом останніх трьох тижнів життя отримувала паліативну допомогу і мала проблеми з внутрішніми органами.

До речі, у тих же мемуарах співачка писала, що її стосунки з мамою довгий час нагадували "колючу мотузку з гордості, болю, сорому, подяки, ревнощів, захоплення та розчарування".

Відомо, що у минулому Патриція була оперною співачкою та викладала вокал. В опублікованих у 2020 році спогадах Кері писала, що у них з матір'ю виникла професійна конкуренція, яка цілком нормальна "з настанням успіху".

"Але у випадку, коли ця людина - твоя мати, і заздрість проявляється в такому юному віці, це приносить особливо великий біль", - писала вона.

Нагадаємо, Мерайя народилася в березні 1970 року в родині Патрісії Хіки та Альфреда Роя Кері, які проживали в американському місті Хантінгтоні, штат Нью-Йорк. Вона стала молодшою ​​із трьох дітей: за словами співачки, коли вона народилася, її брат Морган та сестра Еллісон «вже були зіпсованими людьми». У старших було своє життя, з малечею вони не няньчилися.

Читайте також: