Відома українська співачка та актриса Аліна Гросу нещодавно поділилася деякими подробицями про свого чоловіка, чию особу вона старанно приховувала.

Хоча вона утримується від публікації його особи чи імені у соціальних мережах, щоб зосередитися на своїй роботі, Гросу пояснила, що у реальному житті вони не приховують своїх стосунків. Вони разом відвідують публічні заходи, включаючи її виступи та його професійні зобов'язання.

Аліна Гросу з чоловіком

"Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто повинен знати, знають його. Просто я не публікую в соцмережі його обличчя, тому що насамперед це мій блог, де я як співачка та актриса поділяюся своєю роботою", - поділилася актриса.

Гросу розповіла, що її чоловік працює у тій же галузі, що й вона, працюючи режисером фільмів, рекламних роликів та музичних кліпів. Він також дублює фільми та ігри англійською мовою для ринків в Америці та Китаї, знімається в кіно та викладає.

Аліна Гросу з чоловіком

Популярні новини зараз

Чому яблука потрібно збирати лише вранці чи ввечері: про цей секрет знає не кожен

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

Ви це викидаєте і не замислюєтеся: які відходи врятують вашу моркву від шкідників

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Крім того, він керує власним бізнесом. Цей зв'язок через їхні спільні професійні інтереси допомагає їм підтримувати один одного у кар'єрі.

"Ми пов'язані у професії, допомагаємо один одному. Він режисер фільмів, реклами та кліпів. Дублює фільми та ігри англійською мовою для Америки та Китаю, знімається у кіно та викладає. Також він має свій бізнес", - додала артистка.

Читайте також:

Наталія Денисенко у відвертому бікіні блиснула "бутоном": апетитні форми зірки захоплюють

Вас вибрав Всесвіт: 3 знаки Зодіаку, життя яких зміниться вже наприкінці серпня

Настя Каменських раптово "вийшла з тіні": як зараз виглядає співачка "Elefante"