Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День Державного прапора, важливе національне свято, яке наголошує на стійкості країни та гордості за свою ідентичність.

Незважаючи на війну з Росією, українці залишаються стійкими у своїй боротьбі за свободу та шанують свої національні символи.

Українські знаменитості вийшли в соцмережі, щоби висловити свої щирі привітання співгромадянам та поділитися своїм патріотизмом у цей особливий день.

Надя Дорофєєва: «З Днем Державного прапора!» — привітала українців співачка.

Публікація Наді Дорофєєвої

Наталія Могилевська: «З Днем прапора, Україно!» - таке було її послання.

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Публікація Наталії Могилевської

Наталка Денисенко: «Якщо я вас спитаю: які кольори найулюбленіші для кожного українця? Думаю, відповідь буде однозначною: жовто-блакитний! Сьогодні – День Державного прапора України. Наймиліші серцю кольору! Люблю!» - поділилася актриса.

Публікація Наталки Денисенко

Леся Нікітюк: ведуча опублікувала зворушливе відео, в якому підкреслила значення синього та жовтого кольорів для українців.

Публікація Лесі Нікітюк

Маша Єфросиніна: «Дві рівновеликі горизонтальні смуги синього та жовтого кольорів. Дві смуги, які через століття вели Україну до Незалежності, а сьогодні ведуть наших захисників до перемоги. Два кольори з багатовіковою історією, що з 2022 року у всьому світі стали символом Свободи, Волі та Боротьби», написала телеведуча.

Публікація Маші Єфросініної

Анна Саліванчук: «Сьогодні Україна святкує одне з найвизначніших свят – День Державного прапора України. Цього року свято відзначається в умовах повномасштабного вторгнення в нашій країні і, незважаючи на війну, ми не забуваємо про наші державні свята та символи. Сьогодні наші захисники відстоюють нашу землю, щоб кожен із нас міг спокійно насолоджуватися життям та планувати майбутнє у рідній країні», - наголосила актриса.

Публікація Анни Саліванчук

Ектор Хіменес-Браво: «Якби незламність і свободу можна було б описати квітами, я б точно сказав, що вони синьо-жовті. Якби силу та єдність можна було б описати словами, я б точно сказав, що це прапор України. Хочу, щоби кожен це знав і пам'ятав. Із Днем Державного прапора», – сказав знаменитий шеф-кухар.

Публікація Ектора

Інна та Тимур Мірошниченко: зіркова пара відсвяткувала цю подію, поділившись патріотичними фотографіями своїх дітей у вишитих сукнях та привітавши їх.

Інна та Тимур Мірошниченки

Читайте також:

"Мене би знищили": Світлана Лобода "розмазала" українських колег у РФ і кинула все, щоб виїхати

14-річна дочка Віри Брежнєвої "крутить" роман із 21-річним росіянином: маму нічого не бентежить?

"У Плейбой": Злата Огневич у латексі та ботфортах змусила вилітати серце з грудей