У Німеччині розповіли про значення Курської операції для України та Путіна.

Ніхто не стане сперечатись, що більша частина світу прагне виграшу України та поразки Російської Федерації у розпочатій нею війні. Саме тому офіційний Київ довго шукав шляхи як цього домогтися.

Так, в той час як росіяни намагаються перемогти у битві ресурсів, яких у них від самого початку було більше, українці вирішили зробити ставку на аналіз слабких місць Росії та удар туди, звідки ніхто навіть подумати не міг.

Очільник оборонного комітету німецького Бундестагу Маркус Фабер (Marcus Faber)коментуючи ситуацію в Курській області Росії, відзначив, що ситуація, яка сьогодні склалася на Курському напрямку продемонструвала російському населенню, що їхній диктатор нічого не контролює, а військове керівництво перевантажене й не може впоратися зі своїми обов'язками.

Про це Маркус Фабер, речник Вільної демократичної партії, який нещодавно очолив оборонний комітет Бундестагу, написав у соціальній мережі X.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Тепер повістки вручатимуть по-новому: до чого слід готуватися

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Лукашенко зробив гучну заяву щодо війни з Україною: мабуть щось відчуває

Показати ще

Більше того, чиновник який раніше дуже потужно підтримував Україну, адже неодноразово закликав погодити використання німецької зброї на території Росії та передати Україні далекобійних ракет Taurus, тепер і зовсім "розщедрився". Він закликав надати Україні більше танків Leopard 2.

"Український наступ на окупаційні війська під Курськом триває краще, ніж очікувалося. Це змушує агресора відводити значну кількість військ з фронту на сході та послаблює напруженість там. Наша військова допомога Україні – найкраща інвестиція в нашу безпеку, адже вона щодня зменшує потенціал російської загрози. Вона захищає мирне населення України від того, щоб воно стало біженцем. Рупори Путіна в Німеччині тепер теж можуть це усвідомити", – написав Фабер.

Крім того, Фабер вважає наступ українських сил у Курській області Росії легітимним і таким, що може схилити Кремль до припинення війни проти України.

"Хороша основа для мирних переговорів з наступником Путіна. І для переговорів з Путіним перед Міжнародним кримінальним судом", – додав депутат.

Читайте також:

Це вже повний крах Росії: скільки у Путіна залишилося літаків для ударів по Україні

Тепер Путіна проклинатимуть усією країною: у Росії повністю перестав працювати Youtube - росіяни завили

Тепер не дивуйтеся: в Україні вводять нові гроші - як вони виглядатимуть