Лукашенко 1994 року став першим президентом Білорусі і з того часу одноосібно керує країною майже 30 років. При цьому білоруси вже давно розуміють, що з 2010 року Лукашенко жодного разу не вигравав вибори, а сам себе призначає. Не без російської фінансової допомоги. От тільки нещодавня поїздка до Путіна закінчилася для Лукашенка, схоже, провалом.

Так, багато чого вказує на те, що Олександр Лукашенко не отримає політичну підтримку з боку Росії на наступних виборах. А тому білоруський диктатор почав готувати людей до того, що у майбутньому на його місце прийде хтось інший.

Ще б пак, наразі російські пропагандистські канали звинувачують Лукашенка в тому, що він підтримав прорив українських військ на територію Курської області, адже він забрав свої війська з прикордоння і це дало можливість українським північним силам передислокуватися на інші напрямки.

Отож 10 серпня під час зустрічі із жителями агромістечка Городище Олександр Лукашенко вперше заговорив про нове керівництво країни. Його слова наводять білоруські ЗМІ.

"Я вже публічно починаю говорити всім вам: ви повинні звикати до того (я вас розпестив трошки), що Президент буде інший. Ні, я не кажу, що завтра я вас кину, післязавтра та інше. Але всяке в житті буває. Ви повинні звикати до того, що я не вічний, як і всі ви", — заявив він.

За словами Лукашенка, він хоче залишити мирну країну наступному керівництву та поїхати жити до села.

Популярні новини зараз

А в росії так можна? У Лівані в злочинців вибухнули телефони, кухонні прилади та навіть машини

"Нова" мобілізація: що загрожує українцям, які виїхали за кордон

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

"Ось піду, десь у селі житиму з вами поруч, приїду, і ви згадуватимете і дякуватимете, що гірше не стало", — додав він.

До слова, у вівторок, 13 серпня 2024 року на білоруському національному правовому інтернет-порталі зʼявився текст змін до кримінального кодексу, розроблений за дорученням самопроголошеного президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка. Документ зокрема пропонує запровадження кримінальної відповідальності за погрози експрезиденту та його родині.

Читайте також:

Це вже повний крах Росії: скільки у Путіна залишилося літаків для ударів по Україні

Тепер Путіна проклинатимуть усією країною: у Росії повністю перестав працювати Youtube - росіяни завили

Тепер не дивуйтеся: в Україні вводять нові гроші - як вони виглядатимуть