Операція Сил оборони України в Курській області, яка розпочалася 6 серпня, триває шостий день. Це стало шоком для російського диктатора Володимира Путіна та військового керівництва країни-агресора РФ. Російська армія ще не знайшла "рецепту", який дозволив би зупинити "український наступ". Про це пише німецьке видання Bild .

Як зазначає видання, Збройні сили України продовжують невпинно тиснути на ворога, використовуючи дрони, ракети та артилерію. Росія була змушена терміново направити підкріплення в Курську область, але ці заходи поки що не принесли помітного ефекту. Водночас, аналітики Інституту вивчення війни вважають, що просування українських військ може сповільнитися.

"У Курській області спалахнув хаос. У Кремлі повідомили, що прикордонні міста евакуювали. Кажуть, що 76 тисяч людей вивезено до інших регіонів", - зазначили у матеріалі.

За інформацією, отриманою від джерела серед українських силовиків, мета операції у Курській області полягає у "дестабілізації Росії".

"Ми йдемо у наступ. Задіяні тисячі українських військових. Мета - розосередити позиції противника, завдати йому максимальних втрат і дестабілізувати ситуацію в Росії", - розповів співрозмовник.

Читайте також:

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Наступного року виноситимете врожай тазиками: чим підгодувати грядки з помідорами восени

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Здивуйте своїх близьких такою смакотою: рецепт картоплі по-єврейськи, фаршированої м'ясом

Показати ще

Це вже повний крах Росії: скільки у Путіна залишилося літаків для ударів по Україні

Тепер Путіна проклинатимуть усією країною: у Росії повністю перестав працювати Youtube - росіяни завили

Тепер не дивуйтеся: в Україні вводять нові гроші - як вони виглядатимуть