Про те, що російська окупаційна влада творить свавілля в анексованому Криму, знає практично кожен. Наприклад, там який рік "клепають" укази та постанови, щоб на законодавчому рівні виправдати "віджимання" порожніх квартир і будинків. Наразі під роздачу потрапив і продюсер, композитор, поет, автор усіх пісень популярного українсько-російського гурту "ВІА Гра" Костянтин Меладзе.

Так композитору натякають віддати віллу під санаторій для російських військових. Або продати особняк та передати кошти на потреби солдатів країни-окупантки. З такою пропозицією до композитора звернулися активісти з руху "Ветерани Росії".

Про це 12 серпня пише телеграм-канал SHOT.

Так, голова руху "Ветерани Росії" Ільдар Резяпов вважає, що у світлі останніх подій, коли жителі Курської області особливо потребують допомоги, розкішна вілла в Гурзуфі зі спортзалом, басейном, турецькою лазнею, ставком з рибами та зоною барбекю могла б послужити добрій меті .

"Цей крок не лише продемонстрував би прихильність продюсера Батьківщині, а й надав би реальну підтримку", - заявив Рязапов.

До цього окупанти пропонували братові Костянтина - співаку Валерію Меладзе - продати маєток в Іспанії та віддати кошти на російську армію. Більше того, вони закликали його виступити на окупованих територіях із "гуманітарною місією".

Популярні новини зараз

Kyivstar, Vodafone та Lifecell приготуватися: тепер почнуться штрафи через відключення світла

Заморозки вже не за горами: коли зміниться погода по всій Україні

Кожен другий гробить своє здоров'я: яку популярну олію не можна використовувати для смаження

Взимку вона шикарно підходить під картоплю: рецепт пряного та малосольного оселедця по-корейськи

Показати ще

Поки що Костянтин Меладзе ніяк не відреагував на таку ідею від шанувальників кремлівського режиму.

Зазначимо, що свою віллу в Гурзуфі Меладзе намагається продати майже рік. Навіть скинув понад сто мільйонів рублів, але покупець все одно не знайшовся. Цього року Костянтин знову підняв цінник та просить майже 387 мільйонів рублів. А поки, в очікуванні покупця, продюсер "ВІА Гри" здає свою кримську віллу в оренду, у тому числі подобово – від 60 до 110 тисяч рублів. Оренда за місяць коштує від 2 мільйонів рублів.

Читайте також:

Дмитро Нагієв перервав мовчання і звернувся до росіян: "Дивний шлях ми вибрали..."

Спробуйте вгадати з першого разу: чому автомобілі Ferrari фарбують у червоний колір

Приховати не вдалося: Євген Клопотенко показав ранок після свого ж весілля