Смартфони часто критикують за скорочення особистого спілкування, зміну звичок та негативний вплив на здоров'я. Хоча побоювання щодо спілкування обґрунтовані, критика щодо впливу на здоров'я не зовсім виправдана.

Насправді, смартфони можуть позитивно впливати на здоров'я, як підкреслюють експерти.

1. Боротьба з депресією.

Мобільні програми, призначені для боротьби з депресією та різними фобіями, стають все більш популярними. Вони побудовані на принципах самодопомоги та пропонують інструменти для покращення настрою та подолання труднощів. Деякі навіть пропонують використовувати ігри як форму альтернативної терапії, надаючи захоплюючий спосіб полегшення симптомів депресії, не покладаючись виключно на ліки.

2. Доступ до медичних послуг.

Смартфони полегшують доступ до охорони здоров'я за допомогою різних програм. Вони дозволяють користувачам підтримувати зв'язок із постачальниками медичних послуг, звертатися за медичною допомогою і навіть отримувати консультації щодо відеозв'язку.

Популярні новини зараз

Так вміли лише наші бабусі: рецепт корисних та смачних квашених помідорів на зиму

План перемоги Зеленського: в Офісі Президента сказали про основний пункт, який залежить від США

Вони розлітаються за кілька годин: рецепт лінивих пиріжків з капустою на сковорідці

До села тепер на маршрутці не дістанешся: вводяться жорсткі правила - що чекає на українців

Показати ще

Смартфон

Цей негайний доступ до професійних порад не тільки покращує психічне здоров'я, знижуючи тривожність, але й усуває необхідність чекати на прийом або проводити час у переповнених залах очікування.

3. Поліпшений комфорт.

При правильному використанні гаджети можуть значно підвищити комфорт та ефективність у повсякденному житті. Вони заощаджують час, спрощуючи завдання, організовуючи розклади та пропонуючи зручний доступ до інформації та послуг. Заощаджений час можна перенаправити на приємні заняття, що в кінцевому підсумку сприятиме більш збалансованому та задовільному способу життя.

Читайте також:

Як налаштувати у смартфоні повідомлення про те, що у вашому будинку незабаром відключать світло. Інструкція

Ви про це можете пошкодувати: чому не можна заряджати смартфон через прикурювач в автомобілі

"Хвости" за комуналку: що потрібно знати українцям, щоб не було проблем